Στην ΑΕΚ ο Λαγός

Η… διορία μέχρι την Τετάρτη (12/7) που είχε δώσει η ΑΕΚ στον Ηρακλή για τον Παναγιώτη Λαγό δεν χρειάστηκε.

Στην ΑΕΚ ο Λαγός
Η… διορία μέχρι την Τετάρτη (12/7) που είχε δώσει η ΑΕΚ στον Ηρακλή για τον Παναγιώτη Λαγό δεν χρειάστηκε. Υψηλά ιστάμενος άνθρωπος των "κιτρινόμαυρων", ο πρόεδρος του "γηραιού", Γιώργος Σπανουδάκης, αλλά και ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (7/7) στο ξενοδοχείο "Kempinski" της Θεσσαλονίκης και έδωσαν τα χέρια.

Ολα δείχνουν ότι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός και ο Ηρακλής έχουν ήδη βάλει την υπογραφή τους στα συμβόλαια και το μόνο που απομένει για τη μεταγραφή είναι η ανακοίνωση της ΑΕΚ. Το ποσό που φέρεται πως θα εισπράξει η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέρχεται στις 900.000 ευρώ, εκ των οποίων, ένα μεγάλο μέρος άμεσα σε ρευστό.

Ο Παναγιώτης Λαγός βρέθηκε στη σύνθεση του Ηρακλή σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε το Σάββατο και ως εκ τούτου η αναχώρησή του για Αυστρία μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ την Κυριακή θεωρείται δύσκολη. Πάντως, δεν εκφράζονται αμφιβολίες για την μεταγραφή του...

Αυτό ήταν που μέτρησε ιδιαιτέρως σε αυτήν την υπόθεση, αφού οι ανάγκες του Ηρακλή σε μετρητά είναι μεγάλες. Εξάλλου, η επιθυμία του παίκτη ήταν δεδηλωμένη και ως εκ τούτου, η μετακίνησή του στο εξωτερικό έμοιαζε απίθανη.

Η υλοποίηση της μεταγραφής του Λαγού λύνει ακόμα ένα πρόβλημα στον "δικέφαλο", ο οποίος οδεύει ολοταχώς για μία νέα σεζόν με αρκετά νέα δεδομένα.

Η απόκτηση του πιο "καυτού" ονόματος που υπήρχε στην αγορά της Ελλάδας αναμένεται να κάνει σημαντικό γκελ στην ψυχολογία των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι έχουν ήδη "ζεσταθεί" με το όνομα που υπάρχει πλέον στον πάγκο της ομάδας, τον Λορέντσο Σέρα Φερέρ.

Η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας αναμένεται να αυξηθεί, αφού αυτή η εξέλιξη θα έχει εκτός από τα (προσδοκόμενα) αγωνιστικά οφέλη, αναμένεται να έχει και εξωαγωνιστικές θετικές συνέπειες.

Η αποστολή για Αυστρία

Eν τω μεταξύ, ο Σέρα Φερέρ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: Αυτοί είναι οι: Σορεντίνο, Χιώτης, Αλεξόπουλος, Αραμπατζής, Μπούρμπος, Τσιρίλο, Δέλλας, Γεωργέας, Χετεμάι, Ιβιτς, Καμπάνταης, Καπετάνος, Κομβολίδης, Κονέ, Κουτρουμάνος, Κυριακίδης, Λάκης, Λυμπερόπουλος, Μόρας, Εμερσον, Παπασταθόπουλος, Παουτάσο, Πλιάτσικας, Ζούλιο Σέζαρ, Τόζερ και Τζιωρτζιόπουλος .

Eκτός αποστολής έμειναν οι Λουέι Τσάνκο, Μίλτος Σαπάνης και Σίμος Κρασσάς, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία και έχουν ειδοποιηθεί να προβούν σε αναζήτηση νέου σταθμού στην καριέρα τους.

*** Η αποστολή της ΑΕΚ θα επιστρέψει στην Αθήνα από το Φλακάουστις 23 Ιουλίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK