Στην άκρη η Καλλιθέα, το μυαλό στη Στουτγκάρδη

Το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στην Καλλιθέα έχει φέρει απογοήτευση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν υπάρχει καιρός... για δάκρυα. Ο δικέφαλος του Βορρά έχει ένα σοβαρό παιχνίδι την Πέμπτη κόντρα στη Στουγκάρδη και άπαντες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα που θα βοηθήσει στην ψυχολογία της ομάδας, αλλά και στην υπόθεση-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου UEFA

Στην άκρη η Καλλιθέα, το μυαλό στη Στουτγκάρδη
Το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στην Καλλιθέα έχει φέρει απογοήτευση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν υπάρχει καιρός... για δάκρυα. Ο δικέφαλος του Βορρά έχει ένα σοβαρό παιχνίδι την Πέμπτη κόντρα στη Στουγκάρδη και άπαντες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα που θα βοηθήσει στην ψυχολογία της ομάδας, αλλά και στην υπόθεση-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου UEFA.

Στα της προπόνησης, ο Γιώργος Κωστίκος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω σύσπασης στους προσαγωγούς, αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στον αγώνα με την Πέμπτη. Επίσης, ο Ηλίας Χαραλάμπους δεν έκανε προπόνησε αφού ταλαιπωρείται από γρίπη και προτίμησε να μείνει εκτός για να μην ανεβάσει πυρετό.

Για εισιτήρια ούτε λόγος να γίνεται. Τα "μαγικά χαρτάκια" έχουν εξαντληθεί εδώ και μέρες και την Πέμπτη η Τούμπα θα γνωρίσει μεγάλες πιένες από 27.000 φιλάθλους.
Που είναι ο Ακιέλ; Οεο...

Ο Φατίχ Ακιέλ συνεχίζει τα τερτίπια του. Ο Τούρκος αμυντικός έφτασε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, τιμωρήθηκε με 5.000 ευρώ για την απουσία του... και ξαναέφυγε. Ο Ακιέλ απουσίασε αδικαιολόγητα από την προπόνηση της Δευτέρας και ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται. Ο τρόπος συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή έχει ενοχλήσει την διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία ουσιαστικά τον "τελειώνει". Αυτό σημαίνει πως η περίοδος χάριτος τελείωσε και ο Ακιέλ θεωρείται παρελθόν από την ομάδα.

*** Το πρωϊ της Τετάρτης έρχονται στη Θεσσαλονίκη οι Γερμανοί, ενώ την ίδια μέρα θα γίνουν οι συνεντεύξεις Τύπου των Τζιοβάνι Τραπατόνι και Γιώργου Κωστίκου.

*** Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 24-Νοεμβρίου-2005, στον αγώνα με την VFB Stuttgart για το Κύπελλο UEFA, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους κατόχους ελευθέρας εισόδου:

της Γ.Γ.Α.
της Ε.Π.Α.Ε
. αθλητές-προπονητές του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ
όργανα της τάξης εκτός υπηρεσίας


Σημειώνεται ότι θα επιτραπεί η είσοδος αποκλειστικά και μόνο σε κατόχους εισιτηρίων και καρτών διαρκείας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK