Στην άκρη ο Παπαδόπουλος, πάει γι' άλλα

Μετά τους όρους που έθεσε και τη διάθεση για διαπραγμάτευση της πρότασης της ΑΕΚ από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, η Ένωση αλλάζει προτεραιότητες αφήνοντας πίσω την υπόθεση του παίκτη.

Στην άκρη ο Παπαδόπουλος, πάει γι' άλλα

Η ΑΕΚ κατέθεσε την πρότασή της στον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Contra.gr αντιπρότεινε παράταση στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, ζητώντας τριετές αντί για διετές που προσέφερε η Ένωση.

Όπως έγινε γνωστό από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, η ΑΕΚ έβαλε η ίδια deadline στον ποδοσφαιριστή, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν μπορεί να περιμένει και θέλει να κλείσει το κομμάτι της ενίσχυσης στην επιθετική της γραμμή.

Ως εκ τούτου, μετά την άρνηση του ποδοσφαιριστή, η ΑΕΚ αλλάζει προτεραιότητες, αφήνοντας πίσω την υπόθεση του "Παπ" και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν θα υπάρξει νέα πρόταση.

Έτσι το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην περίπτωση του Ντάνκο Λάζοβιτς, με τον οποίο η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία.

Πιθανότητα για να αλλάξει κάτι στο θέμα Παπαδόπουλου είναι μόνο το ενδεχόμενο να κάνει πίσω ο ποδοσφαιριστής, κάτι που φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο -τουλάχιστον αυτή τη στιγμή- καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι μπορεί να βρει πρόταση ανάλογη με αυτή της ΑΕΚ ακόμα και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη:

Ζητάει τριετές ο Παπαδόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK