Στην αναμονή ο Τούντορ

Ο Φρανκ Άρνεσεν και ο Ιγκόρ Τούντορ έχουν συμφωνήσει σε όλες τις λεπτομέρειες, ωστόσο ο Δανός τεχνικός διευθυντής αναζητά κι άλλες λύσεις για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, έπειτα από εντολή Σαββίδη.

Στην αναμονή ο Τούντορ

Οι οριστικές αποφάσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ απομένουν για να ολοκληρωθεί το ζήτημα του νέου προπονητή της ομάδας. Ο Φρανκ Άρνεσεν έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ιγκόρ Τούντορ, μετά και τη συνάντηση στην Κοπεγχάγη. Ο Κροάτης θα έχει μαζί του μόνο τον βοηθό του, τον οποίο είχε και στην Χάιντουκ, Γιούριτσα Βούτσκο, ενώ με βάση τα όσα συμφώνησαν με τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων», θα αμείβονται με 20.000 ευρώ μηνιαίως ο 37χρονος τεχνικός και 10.000 ο βοηθός του.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει πλήρως και σε πολλές άλλες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα, στο να πλαισιωθεί το υπόλοιπο τεχνικό τιμ από Έλληνες. Μάλιστα, μίλησαν και για παίκτες, σχετικά με τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις και τις σκέψεις για μεταγραφές. Είναι χαρακτηριστικό το ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλήρωσε τα εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κοπεγχάγη.

Παρόλα αυτά, ο Σαββίδης έχει προβληματιστεί από το γεγονός ότι το όνομα Τούντορ δε κάνει το μεγάλο «γκελ» στον κόσμο του ΠΑΟΚ και δεν έχει προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια. Έτσι έδωσε εντολή να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες να βρεθεί κάποιος πιο έμπειρος μέσα από τη λίστα Άρνεσεν. Επομένως, ο Κροάτης είναι σταντ μπάι και αναμένονται εξελίξεις άμεσα.

Ο Φραν Άρνεσεν έχει ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες στις συζητήσεις με τον Τούντορ, συνεχίζει όμως τις επαφές με άλλους υποψηφίους της λίστας μετά από εντολή Σαββίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK