Στην αντεπίθεση ο Ντελ Πιέρο

Το κεντρικό πρόσωπο της εθνικής Ιταλίας είχε γίνει τις τελευταίες ημέρες –και για πολλοστή φορά στη καριέρα του– ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο άσος της Γιουβέντους, είχε αμφισβητηθεί από τον Μαρσέλο Λίπι.

Στην αντεπίθεση ο Ντελ Πιέρο
Το κεντρικό πρόσωπο της εθνικής Ιταλίας είχε γίνει τις τελευταίες ημέρες –και για πολλοστή φορά στη καριέρα του– ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο άσος της Γιουβέντους, είχε αμφισβητηθεί από τον Μαρσέλο Λίπι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και άλλοτε αφεντικό των πρωταθλητών, είχε δηλώσει πως σε καμία περίπτωση ο 30χρονος επιθετικός δεν έχει σίγουρη θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στην ομάδα του Πιεμόντε προς το παρόν προορίζεται πρωτίστως για τον πάγκο.

Ο "πιντουρίκιο" όμως πέρασε στην αντεπίθεση περισσότερο εντός και λιγότερο εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο άνευ ιδιαίτερης σημασίας παιχνίδι απέναντι στη Μολδαβία στο Λέτσε (νίκη με 2-1 για τους Ιταλούς), ο Ντελ Πιέρο ήταν ομολογουμένως ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Μετά το τελικό σφύριγμα, έσπευσε να δηλώσει:

" Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου αν και ένα γκολ θα ήταν το κερασάκι στη τούρτα. Το πιο σημαντικό όμως είναι το ότι έπαιξα καλά για 90 λεπτά. Έχω σκοράρει πολλές φορές στη καριέρα μου οπότε στο τέλος δε με πειράζει που δεν τα κατάφερα αυτή την φορά. Όσο για τις δηλώσεις του Λίπι, δεν έχω να σχολιάσω κάτι από τη στιγμή που δεν του δίνω άδικο. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που θέλουν και μπορούν να πάρουν στη Γερμανία και ο προπονητής μας έχει δύσκολο έργο. Μία κακή σεζόν είναι αρκετή για να χαθεί η ευκαιρία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK