Στην Αθήνα Φερέρ και Νικολαϊδης
Το ταξίδι του Λορένθο Σέρα Φερέρ και του Ντέμη Νικολαϊδη έφτασε στο τέλος του και οι δύο άνδρες επιστρέφουν στην Αθήνα σαφώς πιο σοφοί.
Λορένθο Σέρα Φερέρ και του
Ντέμη Νικολαϊδη έφτασε στο τέλος του και οι δύο άνδρες επιστρέφουν στην Αθήνα σαφώς πιο σοφοί.
Ο διοικητικός αλλά και ο τεχνικός ηγέτης της Ενωσης εμπλούτισαν τις γνώσεις του πάνω στην οργάνωσησύγχρονης ποδοσφαιρικής ομάδας σε ότι αφορά τις ακαδημίες και όχι μόνο. Μετά τη συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Αρσέν Βενγκέρ άνοιξε ένα δίαυλος επικοινωνίας με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη από τον οποίο η ελληνική ομάδα θα έχει πολλαπλά οφέλη. Ισως και στο έμψυχο δυναμικό.
Εν τω μεταξύ οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις. Η …δουλειά στους Θρακομακεδόνες έγινε χωρίς τον Φερέρ φυσικά και οι ρυθμοί ήταν χαλαροί. Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ η καλή είδηση ήρθε από τον Βασίλη Λάκη ο οποίος την Τετάρτη θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά.
Kατά τα άλλα, ο Μαντούκα άρχισε πρόγραμμα θεραπείας ενώ ο Κονέ ανέβασε ρυθμούς. Οι Γεωργέας και Αλεξόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι Χετεμάι και Λαγός ακολούθησαν για μία ακόμη μέρα πρόγραμμα ενδυνάμωσης.