Στην Αθήνα για υπογραφές (κι) ο μάνατζερ του Μολέδο

Ο Παναθηναϊκός και ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται να επικυρώσουν τη Δευτέρα την προφορική συμφωνία τους για νέο συμβόλαιο και ο "βράχος" της "πράσινης" άμυνας θα δέσει το μέλλον του με το "τριφύλλι" έως το 2020. Υπογράφει και ο Κολοβέτσιος, τελική ευθεία για το διαζύγιο με τον Ατζαγκούν

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
moledo EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Ροντρίγο Μολέδο με τον Παναθηναϊκό έως το 2020. Μετά το ραντεβού και την προφορική συμφωνία του 29χρονου αμυντικού με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού το μεσημέρι του Σαββάτου (1/7), κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (3/7), θα πραγματοποιηθεί η τελική συνάντηση των «πράσινων» (και) με τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου στόπερ, προκειμένου να «τρέξει» το διαδικαστικό σκέλος της επέκτασης της συνεργασίας τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος του μεγαλοατζέντη Χόρχε Μασάδο, Κάιο, βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ της Κυριακής (2/7) και τη Δευτέρα θα μεταβεί στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ στο Μαρούσι, ούτως ώστε να συναντηθεί με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό κι εφόσον διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες πάνω στους επί μέρους όρους του συμφωνητικού, να πέσουν και οι υπογραφές που θα «δέσουν» τον Μολέδο με το «τριφύλλι» για τα επόμενα τρία χρόνια.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ

Η Δευτέρα αναμένεται να είναι αρκετά… γεμάτη μέρα για τους «πράσινους», αφού θα τρέξουν παράλληλα κι άλλα θέματα. Όπως επί παραδείγματι η μεταγραφή του Δημήτρη Κολοβέτσιου, που είναι πλέον προ των… πυλών.

Ο Λαρισαίος αμυντικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο «Υγεία» το Σάββατο (1/7) και εντός της Δευτέρας θα μεταβεί κι αυτός μαζί με τον εκπρόσωπό του στα γραφεία της ΠΑΕ, για να τελειώσει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και να υπογράψει και το δικό του συμβόλαιο (πιθανότατα για δύο χρόνια), ξεκινώντας από το απόγευμα προπονήσεις με το «τριφύλλι».

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ

Εξελίξεις αναμένονται μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι σε ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού για να διευθετήσουν τις εκκρεμότητες γύρω απ’ το «διαζύγιό» τους, ενώ παράλληλα και ο παίκτης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Κορτράικ για να «κλειδώσει» την καταρχήν συμφωνία τους.

Η όλη διαδικασία προχωράει παράλληλα, ωστόσο υπάρχει εκτίμηση πως μέχρι την Τετάρτή (5/7) ή την Πέμπτη (6/7) και ο «Ατζα» θα αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν ένα συνολικό όφελος που θα ξεπεράσει τις 300-350.000 ευρώ…

News 24/7

24MEDIA NETWORK