ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Αθήνα η αποστολή της Στουρμ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή της Στουρμ Γκρατς ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ (29/09 20:00) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στην Αθήνα η αποστολή της Στουρμ

Ο Φράνκο Φόντα άφησε στην Αυστρία τέσσερις παίκτες αφού οι Κίναστ, Κοχ, Χελτζλ και ο υιός του τεχνικού, Σάντρο (σ.σ έχει κάνει εγχείριση στη μύτη) αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσουν την αποστολή στην Αθήνα.

Οι Αυστριακοί ήρθαν Τρίτη γιατί η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας δεν θα τους επέτρεπε να μεταβούν μία ημέρα μετά στην Αθήνα.

Στην αποστολή που βρίσκεται πλέον στην Αθήνα συμμετέχουν οι: Κάβλινα, Σάχνερ, Στάντφεστ, Έρενραϊχ, Ντούντιτς, Φελντχόφερ, Νόιχολντ, Μπουργκστάλερ, Ποπκχάτζε, Πούρχερ, Βολφ, Σάουμελ, Στάνγκλ, Βέμπερ, Κράιντζ, Κλεμ, Μπούκβα, Μποντούλ, Σάμπιτς, Μουράτοβιτς, Χάας, Βάινμπεργκερ.

Την Τετάρτη στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Φόντα και μισή ώρα μετά οι Αυστριακοού θα προπονηθούν στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK