Στην Αθήνα ο Χέρντερ

Τηνώρα που ολοκληρώνονταν τα διαδικαστικά της σημερινής ανεπίσημης "πρώτης" του Παναθηναϊκού, στο "Γεώργιος Καλαφάτης", πατούσε σε ελληνικό έδαφος, το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου, ο Χενκ Χέρντερ.

Στην Αθήνα ο Χέρντερ

Τον Ολλανδό τεχνικό υποδέχτηκε και παρέλαβε από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” ο προϊστάμενος των “πράσινων” τμημάτων υποδομής, Γιάννης Σαμαράς και τον οδήγησε απευθείας στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, στο Κορωπί.

Εκεί ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και είχε την πρώτη του επαφή με τον τεχνικό του “τριφυλλιού” Γιάννη Αναστασίου και τα υπόλοιπα, παρόντα, μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Ο Χέρντερ θυμίζουμε ότι αναλαμβάνει ρόλο συντονιστή των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ενώ σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε “τιτίβισμά” του, ο Ολλανδός δημοσιογράφος που δημοσιοποίησε προ ημερών τη συμφωνία των δύο πλευρών, ο Χέρντερ θα αναλάβει σε πρώτη φάση και την εκγύμναση όσων μελών της πρώτης ομάδας δεν μεταβούν από την πρώτη ημέρα στο Γνιέβινο της Πολωνίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δηλαδή αυτούς που έχουν επιπλέον θερινή άδεια.

Αυτό βεβαίως μένει να επιβεβαιωθεί, γιατί στη ημερομηνία άφιξης του Ολλανδού τεχνικού “έπεσε έξω”, υποστηρίζοντας ότι θα έρθει στην Αθήνα την Τρίτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK