ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Αθήνα ο Έντερ, περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει

Κατά μία ημέρα μετατέθηκε η ανακοίνωση της απόκτησης του Έντερ Λουίς Λίμα Ντε Σόουζα απο την ΑΕΚ, χωρίς να υπάρχει καμία ανησυχία απο τις δύο πλευρές.

Στην Αθήνα ο Έντερ, περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει
Ο 23χρονος Βραζιλιάνος έφτασε το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα, όπου τον υποδέχθηκε ο υπεύθυνος της ΠΑΕ και οι εκπρόσωποι του Τύπου, στους οποίους έκανε και τις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης. “
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ήρθα για να δουλέψω πολύ σκληρά, να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν και να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δίνεται. Θα υπογράψω για 1+1 χρόνια και θ έλω να πείσω την ΑΕΚ να με κρατήσει για πολλά περισσότερα χρόνια και να την βοηθήσω να κατακτήσει τους στόχους της ”, τόνισε αρχικά.



Στη συνέχεια μάλιστα έθεσε ως στόχο, να ξεπεράσει την περσινή του επίδοση στο σκοράρισμα, με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης (5 γκολ): “
Πέρσι αγωνιζόμουν για τον Αστέρα και ήμουν πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να σκοράρω απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Τώρα που παίζω για την ΑΕΚ, θέλω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Δεν θέλω να πω κάποιον συγκεκριμένο αριθμό γκολ και να τον βάλω σαν στόχο, όσα όμως περισσότερα μπορώ ”.



Ολοκληρώνοντας μάλιστα τις δηλώσεις του, εξέφρασε την πεποίθησή του οτι θα βοηθήσει την Ένωση να κατακτήσει το πρωτάθλημα: “
Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη

Η προπονητική 5άδα των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ θα είναι η εξής: Ντανιέλ Μπατίστα (Νέων), Μανώλης Παπαδόπουλος (Εφήβων), Χάρης Κοπιτσής (Εφήβων-Παμπαίδων), Γιώργος Παπακωστούλης (Παίδων), Σταύρος Λέτσας (Τζούνιορ). Οι παραπάνω θα είναι υπό την εποπτεία του υπεύθυνου ακαδημιών, Χριστόφο Κόλα, ο οποίος παίρνει τη θέση του Τόνι Σαβέβσκι, ο οποίος θα έχει ρόλο αρχισκάουτερ.

ομάδα. Γνωρίζω επίσης ότι έχει να κατακτήσει πολλά χρόνια το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα την βοηθήσω να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλό υλικό και έχουμε την δυνατότητα να πετύχουμε ”.



Αμέσως μετά κατευθύνθηκε σε γνωστό νοσοκομείο προκειμένου να περάσει απο τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Σε αυτές δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα και στη συνέχεια “ανηφόρισε” προς το Μαρούσι και τα γραφεία της ΠΑΕ στην Γράμμου 69-71. Εκεί είχε μία πρώτη συνάντηση με τον
Σταύρο Αδαμίδη όπου συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που θα υπογράψει (θα είναι δανεικός από την
Φλαμένγκο για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς), το Σάββατο πρωί. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK