ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Αθήνα ο Ρουκάβινα

Την φανέλατου Παναθηναϊκούπροβάρει ο Άντε Ρουκάβινα, ο οποίος βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με το "τριφύλλι". "Είναι τιμή μου που έρχομαι στον Παναθηναϊκό", δήλωσε ο ταλαντούχος Κροάτης επιθετικός.

Στην Αθήνα ο Ρουκάβινα
Ο
Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Χάιντουκ αλλά και με τον 22χρονο φορ, ο οποίος είναι
βασικό στέλεχος της εθνικής ελπίδων της χώρας του και θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο νεαρός Κροάτης επεσήμανε: ” Είναι τιμή μου που έρχομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Από εμένα εξαρτάται αν θα πετύχω και θα μιλήσω με τον προπονητή για να δούμε πότε θα πάω στην Αυστρία “.

Στον αεροδρόμιο τον Ρουκάβινα υποδέχθηκε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Κώστας Αντωνίου.

Κοντά σε Γκάμπριελ

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού για το Βραζιλιάνο δεξιό μπακ της Φλουμινένσε, Γκάμπριελ, και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο 27χρονος διεθνής δεξιός μπακ μετρά 1 συμμετοχή με τη σελεσάο και το 2007 αναδείχθηκε καλύτερος πλάγιος αμυντικός στη Βραζιλία.

Πιέζει για Πεγεράνο


O Παναθηναϊκός εξακολουθεί να παλεύει την περίπτωση του Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού της Βελέζ Ερνάν Πεγεράνο, η οποία έχει εξελιχθεί σε σίριαλ εδώ και δύο εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ