Στην Αθήνα ξανά ο μάνατζερ του Μπεργκ

Η συμφωνία του Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό έχει "σφραγιστεί" από τις 22 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο εκπρόσωπός του χρειάστηκε να έρθει ξανά στη χώρα μας. Διαβάστε το γιατί, αλλά και το πότε τελικά θα "πέσουν" οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Σουηδού γκολτζή στο αναλυτικό ρεπορτάζ του Κώστα Γουλή.

Στην Αθήνα ξανά ο μάνατζερ του Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός κι ο Μάρκους Μπεργκ έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία (πάνω σε όλους τους όρους επέκτασης της συνεργασίας τους) από το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου, κατά την τελευταία επίσκεψη και τα συνεχόμενα ραντεβού που είχε κάνει ο (εκ των) μάνατζερ του 30χρονου άσου, Στέινερ Ντίετζ, με την Αθηνά Μπαλωμένου και άλλα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο "στρατηγείο" του "τριφυλλιού" στο Μαρούσι.

Οι "πράσινοι" κι ο εκπρόσωπός του είχαν συμφωνήσει να τα ξαναπούν σε λίγες εβδομάδες, αφού έπρεπε πρώτα να συνταχθούν και να καθαρογραφούν τα νέα συμβόλαια από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Στις αρχές της εβδομάδας υπήρξε νέα επικοινωνία του Παναθηναϊκού με τον Ντίετζ, ο οποίος ενημερώθηκε πως η προεργασία των συμβολαίων είχε ολοκληρωθεί και κλήθηκε εκ νέου στην Αθήνα, για να γίνει το τελικό "τσεκάρισμα". Ο Ολλανδός μάνατζερ ήρθε στην Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής (14/10) και εντός του Σαββάτου θα συναντηθεί ξανά με τα στελέχη της "πράσινης" ΠΑΕ, για να δουν μαζί πως έχουν αποτυπωθεί αναλυτικά όσα συμφωνήθηκαν προφορικά μεταξύ τους πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

Οι υπογραφές ωστόσο και η ολοκλήρωση (και με τη… βούλα) της όλης διαδικασίας θα καθυστερήσει για δυόμισι μήνες, αφού -για τυπικούς λόγους- το νέο συμβόλαιο πρέπει να υπογραφεί μέσα στον Ιανουάριο (τις πρώτες μέρες του νέου έτους). Κι αυτό, επειδή πρόκειται για επέκταση (και όχι ανανέωση) συμβολαίου και θα πρέπει να φτιαχτεί νέο συμφωνητικό, το οποίο τυπικά θα τεθεί σε ισχύ μετά το άνοιγμα της επόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Άλλωστε και η προηγούμενη ανανέωση συμβολαίου του Μπεργκ (έως το 2018) είχε συμφωνηθεί τον Δεκέμβρη του 2014, αλλά οι υπογραφές έπεσαν στις 19 Ιανουαρίου 2015. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Σουηδός "killer" ρίχνει… άγκυρα στα μέρη μας για χρόνια και τις πρώτες ημέρες του νέου έτους θα έχει ακόμη ένα λόγο για να "γιορτάζει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτή είναι η τελική "πράσινη" πρόταση στον Κουτρουμπή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK