Στην ατζέντα του ΠΑΟΚ ο Ναπολεόνι και ο Μανούσος

Ο ΠΑΟΚ έχει κατά νου τα ονόματα των Στέφανο Ναπολεόνι και Γιώργου Μανούσου, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων. Βάσει των όσων αναφέρονται σήμερα (10/4) στον Τύπο, ο ΠΑΟΚ εξετάζει τις περιπτώσεις των δύο επιθετικών.

Στην ατζέντα του ΠΑΟΚ ο Ναπολεόνι και ο Μανούσος

Για τον Ναπολεόνι στην εφημερίδα "Μetrosport" γράφεται:

"Ο Στέφανο Ναπολεόνι διανύει την έβδομη σεζόν του στα ελληνικά γήπεδα και είναι η δεύτερη πιο παραγωγική σε γκολ (9 στη Σούπερ Λίγκα). Το όνομά του βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Ο 29χρονος επιθετικός απασχολεί έντονα την ΑΕΚ, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ” βρίσκεται και στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, καθώς αποτελεί μία από τις περιπτώσεις των παικτών που αγωνίζονται στην Ελλάδα και παρακολουθούνται από τον ΠΑΟΚ. Το αν ο ΠΑΟΚ κινηθεί για την απόκτησή του θα φανεί μόλις έρθει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας και κρίνει τις εκθέσεις που θα του δοθούν".

Για τον Μανούσο στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" αναφέρεται:

"Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ τον έχουν "παρακολουθήσει" σε αρκετά από τα παιχνίδια που έδωσε η Καλλονή, δεν έχει γίνει όμως κάποια συγκεκριμένη κίνηση για την απόκτηση του τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο παίκτης θα παραμείνει υπό καθεστώς "παρακολούθησης" από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, θα αποφασιστεί από τον ΠΑΟΚ, εάν θα προχωρήσει (ή όχι) σε συγκεκριμένη κίνηση για την απόκτηση του Γιώργου Μανούσου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK