Στην δικαιοσύνη για τις κρυφές κάμερες η ΕΠΟ

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Άγνοια για τις κάμερες δηλώνει η εταιρία που έχει αναλάβει την φύλαξη των γραφείων στο Πάρκο Γουδή.

Στην δικαιοσύνη για τις κρυφές κάμερες η ΕΠΟ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον δρόμο για την δικαιοσύνη παίρνει άλλο ένα σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε επί ημερών της Επιτροπής Εξομάλυνσης στην ΕΠΟ.

Μετά το σκάνδαλο με το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Travel Plan», η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπήκατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση με τις κρυφές κάμερες που βρέθηκαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Το συγκεκριμένο σκάνδαλο έγινε γνωστό στις 2/3 όταν ο πρόεδρος της ΠΔΕ Ιωάννης Δρόσος γνωστοποίησε στα μέλη της Επιτροπής το πόρισμα του ελέγχου που διενεργήθηκε στις εγκαταστάσεις και τα εταιρικά αυτοκίνητα της ΕΠΟ από εταιρία ασφάλειας, πόρισμα το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα. Σύμφωνα με αυτό, διαπιστώθηκε η ύπαρξη υποδομής μη λειτουργούσας εγκατάστασης παρακολούθησης στο γραφείο του προέδρου και του αντιπροέδρου. Επίσης, βρέθηκαν δύο ραντάρ συναγερμού με κρυφές κάμερες στο χώρο του προσωπικού και των γραφείων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Το πόρισμα περιλαμβάνεται στην μήνυση που κατατέθηκε.

Η εταιρία που έχει αναλάβει την φύλαξη των γραφείων στο Πάρκο Γουδή ωστόσο, αμφισβητεί την ύπαρξη των κρυφών καμερών. Σε έγγραφη «απολογία» που κατέθεσε στην ΕΠΟ μάλιστα, τονίζει ότι κάθε απόγευμα ήλεγχε τα συστήματα ασφάλειας και δεν εντόπισε κάτι μεμπτό.

24MEDIA NETWORK