Στην Ελλάδα για συζητήσεις ο Σούστερ

Ο Μπερντ Σούστερ αναμένεται να έχει ραντεβού με τον Γιώργο Γκιρτζίκη την Τρίτη για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας.

Στην Ελλάδα για συζητήσεις ο Σούστερ

Ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, θα έχει εντός της ημέρας στην Αθήνα ο Μπερντ Σούστερ, ώστε να αναλάβει όσο το δυνατόν συντομότερα την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Γερμανός προπονητής θα βρεθεί στη χώρα μας για να συνεχίσει τις επαφές που υπάρχουν ήδη με την Ομοσπονδία και σύμφωνα με την εφημερίδα " Goal News", για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει ακόμα δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις στα προκριματικά του Euro 2016, με αντίπαλο τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και την Ουγγαρία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ακολούθως γυρίζει σελίδα.

Στόχος της ΕΠΟ είναι ο 55χρονος πρώην τεχνικός των Φορτούνα Κολονίας, Κολονίας, Χερέθ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λεβάντε, Χετάφε, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπεσίκτας και Μάλαγα να αναλάβει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, με προοπτική επέκτασης, σε περίπτωση πρόκρισης στα γήπεδα της Ρωσίας.

Οι απολαβές του Σούστερ δεν θα ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ, ένα οικονομικό "ταβάνι" που είχε θέση η ΕΠΟ, εξαιτίας των απωλειών εσόδων μετά από την παταγώδη αποτυχία στα προκριματικά του Euro 2016, που στερεί πάνω από 10.000.000 ευρώ από τα ταμεία.

Εάν οι τελικές συζητήσεις έχουν θετική κατάληξη, δεν αποκλείεται ο πρώην μέσος της Κολονίας, της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Λεβερκούζεν, της Πούμας και της Δυτικής Γερμανίας να ταξιδέψει στο Μπέλφαστ στις 8 Οκτωβρίου για να δει τους νέους παίκτες του εν δράσει.

Διαβάστε ακόμη

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Ελλάδα - Ουγγαρία

News 24/7

24MEDIA NETWORK