"Στην Ελλάδα ο Γκαρντ για τον Ολυμπιακό"!

Στην Γαλλία υποστηρίζουν ότι ο 51χρονος πρώην τεχνικός της Λιόν και της Άστον Βίλα βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους». Μόνο με τον Παναιτωλικό ασχολούνται στο λιμάνι στην παρούσα φάση.

FILE - In this file photo dated Saturday, Jan. 2, 2016, Aston Villa's manager Remi Garde waits for the start of the English Premier League soccer match between Sunderland and Aston Villa at the Stadium of Light, Sunderland, England.  Garde has left the bottom-placed Premier League club left by mutual consent, after nearly five months in charge at the club. (AP Photo/Scott Heppell, FILE)
Remi Garde AP

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την Κυριακή (30/4, 19.00) στο Αγρίνιο τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν και από βδομάδα αναμένεται να «τρέξουν» οι εξελίξεις (και ίσως να έχουμε και ανακοινώσεις) όχι μόνο στους παίκτες που έχουν ήδη κλείσει (Κούτρης, Μύγας), αλλά και στο θέμα του προπονητή.

Ο Ρεμί Γκαρντ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον κόκκινο πάγκο και αυτή τη στιγμή φαντάζει το ακλόνητο φαβορί. Αυτή την πληροφορία που υπάρχει εδώ και πάνω από 15 μέρες, έρχεται να ενισχύσει και η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί από χθες το βράδυ (29/4) στην Γαλλία.

Είναι η πρώτη φορά που οι συμπατριώτες του 51χρονου τεχνικού επιβεβαιώνουν ότι ο Γκαρντ βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό. Δεν κάνουν λόγο για τελειωμένη υπόθεση, δεν λένε ότι 100% θα βρεθεί στο τεχνικό τιμ των «ερυθρολεύκων», αλλά υποστηρίζουν ότι πολύ δύσκολα θα χαλάσει το «deal». Ή για την ακρίβεια, θα τους κάνει τεράστια εντύπωση αν ο Γκαρντ δεν κάτσει τελικά στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Οι Γάλλοι το προχώρησαν ακόμα περισσότερο το θέμα με τον πρώην προπονητή της Λιόν και της Άστον Βίλα. Υποστηρίζουν ότι ο Γκαρντ βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις! Κάποιοι στην πατρίδα του υποστηρίζουν ότι χθες (29/4) εθεάθηστην Αθήνα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ίσως και μέσα στην εβδομάδα να έχουμε οριστικές εξελίξεις με τον Γάλλο τεχνικό, ο οποίος από τα τέλη Μαρτίου έδειχνε ζεστός με το πρότζεκττου Ολυμπιακού, αλλά είχε ξεκαθαρίσει στους διοικούντες ότι θα προτιμούσε να πιάσει δουλειά το καλοκαίρι.

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ

Στο λιμάνι δεν βγάζουν προς τα έξω τίποτα περί Γκαρντ και οι λόγοι είναι ξεκάθαροι. Αυτό που τους «καίει» δεν είναι τίποτε άλλο από το να φύγει ο Ολυμπιακός με το διπλό από το Αγρίνιο.

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι «το πρωτάθλημα έχει ήδη καταλήξει στον Πειραιά» και να θεωρήσει ότι το ματς με τον Παναιτωλικό είναι αδιάφορο (30/4, 19.00). Αμ δε…

Στο Ρέντη δεν το κρύβουν ότι από το πουθενά μπορεί να προκύψει καμιά αφαίρεση βαθμών λόγω των όσων έγραψε ο παρατηρητής του ματς με την ΑΕΚ, Κώστας Βρακάς περί επίθεσης από τον Μοντέστο.

Το ότι δεν είδε τους οπαδούς της ΑΕΚ να επιτίθενται στον Κορσικανό, προφανώς είναι… αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Ο Μοντέστο και ο Ολυμπιακός έχουν κληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Οπότε, για να είναι καλυμμένοι επειδή όλα τα έχουν δει τα μάτια τους φέτος, έχουν φροντίσει να περάσουν στους παίκτες το μήνυμα ότι πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν τον Παναιτωλικό.

AP Photo/Scott Heppell

News 24/7

24MEDIA NETWORK