Στην Ελλάδα ο Μέσι που κάνει "πλάκα" στους επιθετικούς της Ρεάλ!

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ξεκινήσει καταπληκτικά τη φετινή σεζόν, όπως άλλωστε και η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Αργεντινός σ' ένα από τα καλύτερα ξεκινήματά του έχει αφήσει τους μεγάλους επιθετικούς της Ρεάλ να... τρώνε τη σκόνη του.

FC Barcelona's Lionel Messi, center, celebrates after scoring against Athletic Bilbao during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and FC Barcelona, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
FC Barcelona's Lionel Messi, center, celebrates after scoring against Athletic Bilbao during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and FC Barcelona, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Το βράδυ της Τρίτης (31/10) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα πατήσει το πόδι του για να αγωνιστεί ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ο Λιονέλ Μέσι.

Στο φαληρικό γήπεδο είναι η πρώτη επίσκεψη του Αργεντινού, αφού στο παρελθόν ο Μέσι έχει παίξει και έχει πληγώσει τον Παναθηναϊκό.

Άλλος όμως ήταν ο Αργεντινός τότε και εντελώς διαφορετικός σήμερα...

Η σεζόν στην οποία ο Ολυμπιακός κληρώθηκε να παίξει με τη σπουδαία Μπάρτσα είναι αυτή που επέφερε αλλαγές στον καταλανικό σύλλογο με την πρόσληψη του αγαπημένου των "ερυθρόλευκων", Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία.

Αυτό το ριστάρτ έχει ανανεώσει και τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος κάνει... πλάκα με τα στατιστικά του στο αντίπαλον δέος Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και σε όλους τους επιθετικούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ηγέτης της Μπάρτσα, μόνο στο πρωτάθλημα έχει βάλει μόνος του τα διπλά γκολ απ' αυτά που έχουν βάλει όλοι μαζί οι επιθετικοί της "Βασίλισσας".

Με 12 γκολ στο πρωτάθλημα ο Μέσι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ στις πρώτες 10 αγωνιστικές, ενώ Μπέιλ, Μπενζεμά, Κριστιάνο, Μαγιοράλ και Λούκας που συμπεριλαμβάνεται στους επιθετικούς έχουν σκοράρει μόλις έξι!

Τυχεροί όσοι θα βρεθούν το βράδυ της Τρίτης (31/10) στο "Καραϊσκάκης" για να δουν αυτόν τον τεράστιο ποδοσφαιριστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK