Στην ενδεκάδα του Λάμπαρντ δεν υπάρχει θέση για τον Ντρογκμπά!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ κλήθηκε να φτιάξει την κορυφαία ενδεκάδα από την φετινή πρωταθλήτρια Τσέλσι και εκείνη της σεζόν 2004-05 και έβαλε τον εαυτό του μέσα σε αυτή αλλά όχι τον... Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Στην ενδεκάδα του Λάμπαρντ δεν υπάρχει θέση για τον Ντρογκμπά!

Είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία της Τσέλσι έχοντας φορέσει 13 χρόνια τη φανέλα της, κατακτώντας 3 τίτλους Premier League και όντας μέχρι και σήμερα ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάρει θέση...

Former Chelsea player Frank Lampard reacts as fans notice him in the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 31, 2015.  (AP Photo/Matt Dunham)
Former Chelsea player Frank Lampard reacts as fans notice him in the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 31, 2015. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Φρανκ Λάμπαρντ κλήθηκε να επιλέξει τη δική του κορυφαία ενδεκάδα των "μπλε" από τις πρωταθλήτριες ομάδες της σεζόν 2004-05 και 2016-17 και δεν προσπάθησε ούτε στο ελάχιστο να φανεί διπλωμάτης: απόδειξη ότι δεν δίστασε να αφήσει εκτός τον θρυλικό Ντιντιέ Ντρογκμπά επιλέγοντας να βάλει στην κορυφή της επίθεσης τον Ντιέγκο Κόστα.

Στην ενδεκάδα του Λάμπαρντ δεν υπάρχει θέση για τον Ντρογκμπά!

Συγκεκριμένα, διάλεξε σύστημα 4-2-3-1 με: Τσεχ στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα με Αθπιλικουέτα, Τέρι, Καρβάλιο και Γκαλάς, αμυντικά χαφ τους Καντέ και Μακεκελέ, και υποστηρικτική τριάδα του Ντιέγκο Κόστα μπροστά τον εαυτό του και τους Αζάρ και Ρόμπεν.

Soccer field green paper; Shutterstock ID 191820185
Soccer field green paper; Shutterstock ID 191820185 SHUTTERSTOCK / DKART

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK