Ποιος ο λόγος της επίσκεψής του Βασιλειάδη στην ΕΠΟ

Ποιος ο λόγος της επίσκεψης του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη στα γραφεία της ΕΠΟ;

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SPORTEXPO MARATHON 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (MOTION TEAM)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SPORTEXPO MARATHON 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

O υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, επισκέφθηκε την Τρίτη, τα γραφεία της ΕΠΟ και είχε συνάντηση με την ΠΔΕ της ΕΠΟ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Ιωάννη Δρόσο.

Όπως προκύπτει από την ενημέρωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, από την συνάντηση διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε θέματα που θα διέπουν το νέο θεσμικό πλαίσιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο υφυπουργός ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών, όσον αφορά στην κατάρτιση του νέου καταστατικού και τον έλεγχο σε οικονομικά θέματα της ομοσπονδίας, ο οποίος συνεχίζεται, αλλά και το συνολικό έργο της ΠΔΕ ΕΠΟ, εν όψει της ολοκλήρωσης της εντολής που έλαβε από την FIFA, στις 31 Μαΐου 2017.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επικείμενη συνάντηση του υφυπουργού και του Προέδρου της ΠΔΕ με την FIFA και την UEFA στις 18 Μαΐου στη Ζυρίχη. Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται "συμφωνήθηκε ότι η επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα διέπεται από καθεστώς διαφάνειας, ισονομίας και χρηστής διοίκησης στο πλαίσιο του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου και αυστηρής τήρησης της νομιμότητας".

Ακούστε τις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλειάδη μετά το τέλος της συνάντησης:

Ακούστε τις δηλώσεις του Ιωάννη Δρόσου μετά το τέλος της συνάντησης:

News 24/7

24MEDIA NETWORK