Στην εταιρία του Σαββίδη η χορηγία της Super League

Η πρόταση που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης για τη χορηγία της Super League έγινε δεκτή από το έκτακτο ΔΣ της της διοργανώτριας αρχής κι έτσι η λίγκα έχει πλέον... χρηματοδότη για τη νέα σεζόν.

Στην εταιρία του Σαββίδη η χορηγία της Super League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H Dimera πήρε την χορηγία του πρωταθλήματος της Super League για τα επόμενα δύο χρόνια όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Η εταιρία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη έδινε για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πέντε εκατομμύρια ευρώ (2.250+2.750) και ήταν καλύτερη τόσο από την πρόταση του ΟΠΑΠ αλλά και της Alter Ego. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ βγήκε νικητής λοιπόν, στην μάχη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αντίστοιχα.

Ο OΠAΠ έχει καταθέσει δύο προτάσεις:

η πρώτη αφορά χορηγία τεσσάρων ετών με 1,275 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο, δύο τον δεύτερο χρόνο, με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια με 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον τρίτο και τρία εκατομμύρια ευρώ τον τέταρτο. H δεύτερη είναι για «κλειστό» τετραετές συμβόλαιο, όπου η συνολική πρόταση φτάνει τα 7,275 εκατομμύρια ευρώ (1,275+2+2+2).

H πρόταση της εταιρείας Alter Ego αφορούσε χορηγία δύο ετών με 2 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο και 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον δεύτερο!

Η πρόβλεψη για το ΣτΕ

Η πρόταση της εταιρίας του Ιβαν Σαββίδη κατατέθηκε μία εβδομάδα μετά τις άλλες δύο ωστόσο το συμβούλιο της Λίγκας την έκανε δεκτή.

Μάλιστα όπως ειπώθηκε, στην σύμβαση που θα υπογραφεί την Δευτέρα θα προβλεφθεί όρος που θα αναφέρει ότι σε περίπτωση που το ΣτΕ την ερχόμενη Τετάρτη κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο με τον οποίο η Dimera και οι άλλες τρεις εταιρίες παίρνουν την τηλεοπτική άδεια, η Λίγκα θα πάρει κανονικά τα λεφτά.

Η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η πρόταση χορηγίας της “Dimera Media Investments” κρίθηκε ομόφωνα ως «παραδεκτή».

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η κατ αρχήν σύναψη σύμβασης χορηγίας με τη “Dimera Media Investments”. Θα πραγματοποιηθούν διαπραγματεύσεις εντός των επόμενων ημερών με την ανωτέρω εταιρεία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί κείμενο σύμβασης και να τεθεί προς έγκριση από το Δ.Σ. της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί ο Ολυμπιακός είπε "ναι" στην πρόταση Σαββίδη

24MEDIA NETWORK