Στην Ισπανία την πιο ακριβή μεταγραφή την έκανε η Εσπανιόλ και πήρε Μεξικανό από την Μοντερέι

Ήσυχα τα πράγματα όσον αφορά στις μεταγραφές στην Ισπανία με την Εσπανιόλ να καταφέρνει να κάνει την ακριβότερη.

Mexico's Cesar Montes during the World Cup group C soccer match between Saudi Arabia and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. (AP Photo/Julio Cortez)
Ο Σέζαρ Μοντές AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Ελάχιστα ήταν τα χρήματα που δαπανήθηκαν το χειμώνα από τις ομάδες της La Liga. Οι μεγάλοι δε δεν κουνήθηκαν καθόλου, αφήνοντας την Εσπανιόλ να κάνει την ακριβότερη μεταγραφή στο ισπανικό πρωτάθλημα για τον Ιανουάριο. Οι Καταλανοί, λοιπόν, απέκτησαν αντί 8.000.000 ευρώ τον Μεξικανό στόπερ, Σέζαρ Μόντες.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν παίκτης της Μοντερέι από το 2014, ενώ το καλοκαίρι θα είχε κάνει ήδη το ταξίδι για την απέναντι όχθη του Ατλαντικού, ωστόσο η συμφωνία με την Ντινάμο Μόσχας χάλασε και ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στην πατρίδα του.

Ο Μόντες είναι διεθνής με το Μεξικό 44 φορές κι έχει σκοράρει 1 γκολ. Με την Μοντερέει είχε παίξει 265 ματς. Με την Εσπανιόλ έχει ήδη 6 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δεν βγαίνει από την ενδεκάδα εξαιρώντας το ντεμπούτο του που πέρασε ως αλλαγή για 6 λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα

Μούντρικ: Ένας 45λεπτος εφιάλτης 70.000.000 ευρώ

Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς αποφάσισε, υψηλές οι απαιτήσεις των Ιταλών

Επίσημο! Στην Τουρκία το πρώην αστέρι της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK