Στην Ιταλία για διαπραγματεύσεις σχετικά με τον Κασάμι ο Ραϊόλα

Σύμφωνα με δημοσίευμα ολλανδικής ιστοσελίδας, ο ατζέντης των Κασάμι και Αφελάι, Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται στην Ιταλία για να διαπραγματευτεί μια ενδεχόμενη μεταγραφή του πρώτου σε σύλλογο της Serie A.

Στην Ιταλία για διαπραγματεύσεις σχετικά με τον Κασάμι ο Ραϊόλα

Δηλώσεις του ατζέντη των Αφελάι και Κασάμι φιλοξενεί η ολλανδική ιστοσελίδα "web10.elfvoetbal.nl" που όπως επισημαίνει, ο Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται στην Iταλία για να διαπραγματευτεί μια ενδεχόμενη μεταγραφή του διεθνή Ελβετού σε σύλλογο της Serie A, με πιθανότερο προορισμό την Φιορεντίνα:

"Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είμαι εδώ, αλλά κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, δεν μπορώ να αναφερθώ σε σύλλογο".

Ο γνωστός ατζέντης στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Ιμπραΐμ Αφελάι, τονίζοντας πως: "η κατάσταση γύρω από τον Αφελάι δεν έχει αλλάξει. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για λογαριασμό του. Τώρα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για την απόκτησή του. Όχι, η Ίντερ δεν ενδιαφέρεται".

Ενώ τέλος άφησε το σχόλιό του για ακόμη έναν πελάτη του, τον Μάρτιν Γιολ, του οποίου το όνομα ακούστηκε και ως υποψήφιο για αντικαταστάτη του Μίτσελ, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ισπανός: "Ο Μάρτιν ψάχνει για σύλλογο, ισχύει αυτό. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Σύντομα, θα επιστρέψει στους πάγκους. Αν ισχύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού; Επαναλαμβάνω, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK