Στην Καλαμάτα με πολλά γκολ και χαμόγελα

Η Καλαμάτα αγκάλιασε το Coca-Cola Cup, που συνέχισε την φετινή, ανά την Ελλάδα, διαδρομή γνωρίζοντας για ένα ακόμη σαββατοκύριακο ξεχωριστή επιτυχία.

Στην Καλαμάτα με πολλά γκολ και χαμόγελα
NIKITAS KOTSIARIS WWW.KOTSIARIS.GR

Παρότι ο καιρός την πρώτη μέρα του τουρνουά δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παιδιών, κανείς δεν πτοήθηκε και άπαντες αποζημιώθηκαν με την κυριακάτικη καλοκαιρία και τις μάχες για την πρόκριση στους τελικούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, 94 ομάδες, δηλαδή 658 νέοι πήραν μέρος σε ένα ακόμη ποδοσφαιρικό φεστιβάλ, με απόλυτο fair play αλλά και συγκλονιστική εξέλιξη των αγώνων. Πολλοί απ' αυτούς κρίθηκαν στα πέναλτι, ειδικά στην κατηγορία 15-16 ετών. Μπήκαν επίσης πολλά γκολ, με το θέαμα να είναι ξεχωριστό και αντάξιο της φήμης που έχει αποκτήσει το Coca-Cola Cup.

Στην Καλαμάτα με πολλά γκολ και χαμόγελα
NIKITAS KOTSIARIS WWW.KOTSIARIS.GR

Πολλές από τις ομάδες, που εμφανίστηκαν ήταν παρούσες και πέρσι. Έπαιξαν και φέτος, δείγμα του ότι το Coca-Cola Cup είναι, πλέον, θεσμός. Δεν έχει χαρακτηριστεί, άλλωστε, τυχαία ως το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5. Είναι και μάλιστα με διαφορά, από τα υπόλοιπα.

Στην Καλαμάτα είδαμε και για πρώτη φορά φέτος μια ομάδα, στην οποία έπαιζαν μόνο κορίτσια. Ήταν ο Εθνικός Καλαμάτας, που έδωσε τη δική του σπουδαία μάχη στην κατηγορία 15-16 ετών. Μπορεί να μην κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση, έδωσαν όμως τον καλύτερο τους εαυτό, το διασκέδασαν και έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της Nova, που ήταν για μια ακόμη φορά παρούσα στο τουρνουά, μιλώντας για την εμπειρία τους.

Οι νικητές που βγήκαν από το τουρνουά της Καλαμάτας και θα παίξουν στους τελικούς της περιφέρειας Πελοποννήσου :

Κατηγορία 13-14 ετών: Killers, Redbulls

Κατηγορία 15-16 ετών: Αγάπη Μόνο, 7deadlybulls

Κατηγορία 17-19 ετών: Drink Team, Μεσσήνη

Η Πάτρα, τρίτος σταθμός στην Πελοπόννησο

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας της Πελοποννήσου. Ο τρίτος σταθμός του Coca-Cola Cup, είναι η Πάτρα, το σαββατοκύριακο 19 & 20 αλλά και 26 & 27 Νοεμβρίου. Στις εγκαταστάσεις ROSSONERI MFC (ΜΕΙΛΙΧΟΥ, ΚΑΤΩ ΣΥΧΑΙΝΑ), προβλέπεται κοσμοσυρροή, όπως συμβαίνει συνήθως στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Στην Πάτρα θα διεξαχθούν επίσης οι τελικοί της περιφέρειας Πελοποννήοσου στις 4 Δεκεμβρίου.

Στην Καλαμάτα με πολλά γκολ και χαμόγελα
NIKITAS KOTSIARIS WWW.KOTSIARIS.GR

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια. Το υποστηρίζουν η adidas και τα κανάλια Novasports.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Αναλυτικοί όροι συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup, απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα καθώς και το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά μπορείτε να μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media :

FACEBOOK : facebook.com/CopaCocaCola.gr

TWITTER : twitter.com/CocaColaCupGR

YOUTUBE : youtube.com/user/CCCGreece

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο [email protected]

News 24/7

24MEDIA NETWORK