"Στην καλύτερη φάση του ο Παναθηναϊκός..."

Ο Παναθηναϊκός διανύει την καλύτερη του περίοδο σύμφωνα με τον Γιώργο Κουτρουμπή και για αυτό μπορεί και αποδίδει σπουδαίο ποδόσφαιρο και παίρνει τις νίκες στα ντέρμπι.

"Στην καλύτερη φάση του ο Παναθηναϊκός..."

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Γιώργος Κουτρουμπής μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 και στον Μπάμπη Τσιμπίδα εξερχόμενος από το ΟΑΚΑ.

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού, αφού επετεύχθη εκτός έδρας: «Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, γιατί και στα προηγούμενα ματς παίζαμε καλά, αλλά δεν έρχονταν τα αποτελέσματα. Η νίκη αυτή είναι σημαντική όμως, γιατί ήρθε και σε ντέρμπι, κάτι που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για το αν μπορεί να αλλάξει το momentum στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Ναι, γιατί όταν νικάς εκτός έδρας σου δίνει αυτοπεποίθηση για τα υπόλοιπα ματς».

Για το τι κρατάει ο Παναθηναϊκός για τους επόμενους αγώνες: «Τα αποτελέσματα στα δύο ντέρμπι (σ.σ με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ) δείχνουν ότι είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τη ίδια απόδοση. Να έχουμε την κατοχή της μπάλας κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση, κάτι που βγάζουμε στο γήπεδο, αφού σκοράρουμε και παίρνουμε τα ματς».

Για το αν θα ηρεμήσει ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά την είσοδο του στα play off: «Ουσιαστικά κλειδώσαμε τα play off και πλέον στόχος μας είναι ο αγώνας του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ σημαντικός φέτος».

News 24/7

24MEDIA NETWORK