Στην Κέτερινγκ ο Γκασκόιν

Μια νέα σελίδα προσπαθεί να ανοίξει στην προπονητική του καριέρα ο Πολ Γκασκόιν, ο οποίος από το πρωί της Πέμπτης είναι ο νέος τεχνικός της Κέτερινγκ.

Στην Κέτερινγκ ο Γκασκόιν
Μια νέα σελίδα προσπαθεί να ανοίξει στην προπονητική του καριέρα ο Πολ Γκασκόιν, ο οποίος από το πρωί της Πέμπτης είναι ο νέος τεχνικός της Κέτερινγκ. Ο παλαίμαχος άσος ανέλαβε τις τύχες του αγγλικού συλλόγου που αγωνίζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες από το 1872 οπότε ιδρύθηκε και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας.

« Νομίζω ότι είναι καλό και εντυπωσιακό καθώς στα 133 χρόνια ζωής του ο σύλλογος ποτέ δεν αγωνίστηκε σε επαγγελματική κατηγορία. Ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι να μπορέσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα σε μια τέτοια κατηγορία. Δεν μπορούμε να πούμε αν αυτό θα γίνει φέτος ή την επόμενη χρονιά καθώς πρέπει να βελτιώσουμε πολλά ακόμα με τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ αλλά και αυτούς που πιθανώς να έρθουν », τόνισε χαρακτηριστικά ο « Γκάζα».

Τις τελευταίες εβδομάδες πληροφορίες από τη «νησί» έφερναν τον 38χρονο παλαίμαχο μέσο να βρίσκεται σε επαφές με διάφορους συλλόγους (μεταξύ αυτών και η Πορτ Βέιλ), ωστόσο, εκείνος τα αρνήθηκε όλα. « Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει με αυτές τις ομάδες. Χρησιμοποιήθηκα περισσότερο για λόγους δημοσιότητας. Στην Κέτερινγκ είναι διαφορετικά τα πράγματα καθώς έβαλα στο σύλλογο και δικά μου χρήματα και διαβεβαιώνω τους φίλους της πως δεν θα αποχωρήσω », υποστήριξε ο Πολ Γκασκόιν.

Μετά τις νέες εξελίξεις ο πρώην Άγγλος μέσος θα κάθεται στον πάγκο της Κέτερινγκ με άμεσο συνεργάτη του τον Πολ Ντέιβις, παλιό αστέρι της Άρσεναλ. Ο μέχρι πρότινος προπονητής του αγγλικού συλλόγου, Κέβιν Γουίλσον, αναβαθμίστηκε στην ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK