Στην Κρήτη με επενδυτικά σενάρια

Στην Κρήτη με επενδυτικά σενάρια

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου



Μετά την περσινή περιπέτεια και τον υποβιβασμό στη Β' Εθνική, σκοπός του Άρη δεν μπορεί να είναι άλλος από την άμεση επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Α'. Μόνο εύκολη, πάντως, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η πρεμιέρα των "κίτρινων" στο πρωτάθλημα, καθώς ταξιδεύουν στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσουν το Σάββατο στο Παγκρήτιο τον επίσης φιλόδοξο Εργοτέλη, με τον οποίο έχουν ακριβώς τους ίδιους στόχους (επάνοδος).

Ο Μάρτιν Κουούζελα βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μην μπορεί να υπολογίζει στους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Φερνάντο Σανχούρχο. Ο μεν διεθνής με την Ελπίδων αμυντικός είναι εκτός λόγω καρτών, ο δε Αργεντινός μέσος υποφέρει από θλάση στη γάμπα και θα παρακολουθεί τα ματς του Άρη από την κερκίδα για τις επόμενες είκοσι ημέρες. H προπόνηση της Παρασκευής αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα διεκδικήσουν θέση στο βασικό σχήμα, με τον Φινλανδό τεχνικό να τεστάρει για τελευταία φοράτα πλάνα του.

Στο μεταξύ, νέα διοικητικά σενάρια προέκυψαν την Παρασκευή. Βάσει των όσων φημών κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο Θωμάς Λιακουνάκος, ιδιοκτήτης αλυσίδας κλινικών, ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Αρη. Φέρεται μάλιστα να έχει ζητήσει ήδη όλα τα λογιστικά βιβλία προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος οικονομικός έλεγχος.

Συνδετικός κρίκος της ΠΑΕ με τον υποψήφιο επενδυτή είναι ο τέως πρόεδρος της ομάδας Μενέλαος Χατζηγεωργίου, ο οποίος δεν διέψευσε το ενδιαφέρον αφήνοντας ανοικτό οποιαδήποτε παράθυρο. Είναι, άλλωστε, εκείνος που προσπαθεί να "πείσει" τον Λιακουνάκο να αναλάβει τις τύχες του Άρη. Με δηλώσεις του μάλιστα, επισήμανε πως τόσο η κυβέρνηση όσο και η τοπική αυτοδιοίκηση της Θεσσαλονίκης βλέπουν με θετικό μάτι μια τέτοια προοπτική.


News 24/7

24MEDIA NETWORK