Στην λύση του Μέρφι στρέφεται ο Ερικσον

Στην λύση του Μέρφι στρέφεται ο Ερικσον
Αρκετά πιθανό παρουσιάζεται το ενδεχόμενο να επανακληθεί ο Ντάνι Μέρφι στην εθνική Αγγλίας. Ο Σβεν Γκόραν Ερικσον έχει παρατηρήσει ότι ο μέσος της Τσάρλτον αποτελεί κινητήριο μοχλό του λονδρέζικου συλλόγου, ο οποίος βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερσιπ και γι' αυτό θαδώσει τοπαρόνστον αγώνα του Σαββάτου με την Τότεναμ για να τεστάρει από κοντά.

"Eχουμε πολύ καλούς παίκτες στο κέντρο, αλλά αν ο Μέρφι συνεχίσει έτσι θα τον παρακολουθούμε από κοντά. Τα πάει εξαιρετικά με την Τσάρλτον και αν πάρεις έναν ποδοσφαιριστή από μία ομάδα που πηγαίνει καλά, τότε θα είναι γεμάτος εμπιστοσύνη για τον εαυτό του. Ο Ντάνι είναι εξαιρετικός και ειδικά φέτος με τον Σμέρτιν δείχνει να συνεργάζεται υπέροχα», ήταν τα λόγια του Τορντ Γκριντ, ο οποίος είναι άμεσος συνεργάτης του Σουηδού προπονητή στην εθνική Αγγλίας.

Τα «λιοντάρια» έχουν δύο αγώνες στο τέλος των προκριματικών του Μουντιάλ και αμφότεροι θα είναι στο… σπίτι τους, με Αυστρία και Πολωνία. Ο Μέρφι ενδέχεται να κληθεί γι’ αυτούς, κάτι που θα σημάνει την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά το 2003.

News 24/7

24MEDIA NETWORK