"Στην Μπεσίκτας ο Μήτρογλου"

Αναβρασμός επικρατεί στον τουρκικό τύπο για τη "μεταγραφή-βόμβα", όπως τη χαρακτηρίζουν, του Κώστα Μήτρογλου στην Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Φούλαμ, αλλά και τον παίκτη για το δανεισμό του.

"Στην Μπεσίκτας ο Μήτρογλου"

Στην Τουρκία και την Μπεσίκτας θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου. Ο τουρκικός τύπος άλλωστε επέμενε εδώ και αρκετό καιρό για τη μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού στην ομάδα της Πόλης, που απ΄ότι βλέπουμε επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "HaberTürk", η Φούλαμ έχει δώσει το "οκ" στην πρόταση των Τούρκων για τον Έλληνα επιθετικό και το μόνο που απομένει πλέον για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι οι τελικές υπογραφές. Η Μπεσίκτας θα καλύψει όλο το συμβόλαιο του Μήτρογλου, που φτάνει τα 2.500.000 ευρώ, ενώ θα δώσει ακόμα στους Λονδρέζους και ένα ποσό ως "ενοίκιο".

"Στην Μπεσίκτας ο Μήτρογλου"

Έτσι ο διεθνής φορ θα είναι ο "εκλεκτός" για να αντικαταστήσει τον Ούγκο Αλμέιδα που θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, μιας και το συμβόλαιό του λήγει σε λίγες μέρες και δεν έχει ανανεώσει.

Σημειώνουμε πως η Μπεσίκτας τερμάτισε φέτος τέταρτη στην Τουρκία και θα λάβει μέρος στο Europa League της ερχόμενης περιόδου.

Μετά από τα δημοσιεύματα ωστόσο των Τούρκων για το δανεισμό του Μήτρογλου, ήρθε η εταιρεία που εκπροσωπεί τον παίκτη και με ανακοίνωσή της διέψευσε τα όσα λέγονται περί συμφωνίας:

"Ο Κώστας δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει. Έχει το μυαλό του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Στο τέλος της διοργάνωσης θα βάλει κάτω όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσει τι θα κάνει.

Υπάρχει συμβόλαιο με την Φούλαμ, που τον υπολογίζει ως βασικό την επόμενη περίοδο, οπότε θα ήταν παράνομη μία ενέργεια ενός προσύμφωνου από την πλευρά μας, κάτι το οποίο φυσικά και δεν ισχύει σε καμία περίπτωση".

Διαβάστε ακόμη:

Δανεικό το Μήτρογλου θέλει η Μπεσίκτας

News 24/7

24MEDIA NETWORK