Στην ομαδική PHOTO της Μπάγερν, τη διαφορά την έκανε ο Ριμπερί

Λίγο μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στο Champions League, οι παίκτες της Μπάγερν πήραν μέρος σε ομαδική φωτογράφιση με ένα ποτήρι μπύρα στο χέρι. Ο Ριμπερί όμως έκανε τη διαφορά!

Bayern's players salut with beer in traditional Bavarian clothes during a photo shooting of a brewing company in Munich, Germany, Wednesday, Sept. 13, 2017. Mueller celebrates his 28th birthday today. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's players salut with beer in traditional Bavarian clothes during a photo shooting of a brewing company in Munich, Germany, Wednesday, Sept. 13, 2017. Mueller celebrates his 28th birthday today. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η "Allianz Arena" έχει μετατραπεί σε απόρθητο κάστρο για την Μπάγερν τα τελευταία χρόνια και μία ακόμα επιβεβαίωση ήρθε το βράδυ της Τρίτης, με τους Βαυαρούς να επικρατούν 3-0 της Άντερλεχτ και να πανηγυρίζουν την 17η νίκη τους στα 18 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους στο Champions League.

Πώς το γιόρτασαν αυτό οι Βαυαροί; Με την ομαδική φωτογραφία που βγάζουν στο ξεκίνημα κάθε σεζόν όπου φορούν τις παραδοσιακές βαυαρικές φορεσιές τους, με το event αυτό να περιλαμβάνει μάλιστα δύο εντυπωσιακά ντεσού.

Το ένα ήταν η παρουσία μίας νεαρης οπαδού της Μπάγερν, που βρέθηκε μέσα στο "κάδρο" φορώντας την εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας, και το άλλο ο Φρανκ Ριμπερί που δεν συμμετείχε 100% στο... πάρτι.

Οι ισλαμικές του πεποιθήσεις δεν του επέτρεψαν να κρατήσει μπύρα στα χέρια και να πιει όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, με τον Γάλλο να απολαμβάνει πάντως τις στιγμές όπως και οι συμπαίκτες του αλλά και ο Κάρλο Αντσελότι.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

News 24/7

24MEDIA NETWORK