Στην Ουκρανία για...κατάθεση ψυχής

Στην Ουκρανία για...κατάθεση ψυχής

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος

Στις 10:00 το πρωί της Τρίτης (27/09) αναχώρησε για την Ουκρανίαη αποστολή του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό του πρώτου γύρου του Κυπέλλου UEFA με αντίπαλο τη Μέταλουργκ (29/09). Το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) του πρώτου αγώνα στην Τούμπααλλά και οι σημαντικές απουσίες δεν αφήνουνπεριθώριαγια πολλά χαμόγελα, παρ'όλα αυτά, δεν έλειψαν τα αισιόδοξα μηνύματα στις δηλώσεις του προπονητή, Γιώργου Κωστίκου:

Mία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ καθώς την ίδια ώρα με την αποστολή, αναχωρούσε για τις ΗΠΑ ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες της ομάδας. Ο άσος των Σακραμέντο Κινγκς δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Γιαννάκη για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μπάσκετ

"Την Πέμπτη θα δούμε τι ακριβώς θα καταφέρουμε. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε μελετήσει τους αντιπάλους και πιστεύω να βρεθούμε σε καλή μέρα για να προκριθούμε. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει απουσίες. Ολοι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους", ήταν τα λόγια του Ελληνα τεχνικού.

Το σύνθημα της πρόκρισης έδωσε, εκ μέρους των παικτών, ο Στέλιος Ηλιάδης: "Πάμε να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση. Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης. Ξέρουμε ότι απέναντί μας θα βρούμε μία δύσκολη ομάδα που παίζει στην έδρα της".

Μαζί με την αποστολή αναχώρησαν κι αρκετοί φίλαθλοι του "δικέφαλου" αλλά και ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Γούμενος: "Πάμε όλοι μαζί για να πετύχουμε το στόχο της ομάδας. Ολοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται καλύτερος στα τελευταία παιχνίδια και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οπως είπε και ο κ.Κωστίκος, είμαστε έτοιμοι για μία κατάθεση ψυχής".

Συνοπτικά η αποστολή: Ανδράλας, Γιασουμή, Ζαγοράκης, Ζωγραφάκης, Ηλιάδης, Καρυπίδης, Κουτσόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μαλαδένης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Χριστοδουλόπουλος, Fernandes, Feutchine, Mieciel, Udeze.

News 24/7

24MEDIA NETWORK