Στην Παιανία ο Πατέρας
Ο Νικόλας Πατέρας πήγε στην Παιανία και παρακολούθησε την προπόνηση του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Παρασκευής (16/04) όπως συνηθίζει παραμονές των αγώνων.
Ο τίτλος μπορεί να έχει κατακτηθεί αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλησε να βρεθεί κοντά στους παίκτες ενόψει του τελευταίου αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα στέλνοντας το μήνυμα ότι θέλει σοβαρότητα και νίκη στο φινάλε του πρωταθλήματος.
Ο κύριος Πατέρας δεν μίλησε στους παίκτες και είχε την ευκαιρία να τα πει για λίγο με τους Νιόπλια και Αντωνίου.
Οι “πράσινοι” θα αναχωρήσουν το Σάββατο (17/04) για τα Γιάννινα με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θέση διεκδικούν οι Καρνέζης, Μπιέρσμιρ, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος ενώ αναμένεται να αγωνιστεί και ο Νίκος Σπυρόπουλος ώστε να έχει κι ένα παιχνίδι στα πόδια του ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Αρη, το ερχόμενο Σάββατο.