ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην “πόρτα εξόδου” ο Μπέκαμ

Αντίστροφη μέτρηση φαίνεται πως έχει επέλθει για τη διακοπή της συνεργασίας της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

default image
Αντίστροφη μέτρηση φαίνεται πως έχει επέλθει για τη διακοπή της συνεργασίας της
Ρεάλ Μαδρίτης με τον
Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το συμβόλαιο του Αγγλου μέσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε περί σκέψης επιστροφής του στη
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι φανερό ότι αυτό που τον απασχολεί αυτήν τη στιγμή είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Φάμπιο Καπέλο και με δεδομένο ότι δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του (παρά τις προτάσεις που του έχουν γίνει) εάν δεν πάρει εγγυήσεις από την ομάδα για θέση στην ενδεκάδα, τότε οι “μερέγκες” εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον πουλήσουν ακόμα και στο μεταγραφικό “παράθυρο” του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, ο ισπανικός σύλλογος κοστολογεί τον πρώην αρχηγό της εθνικής Αγγλίας στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που το καλοκαίρι του 2003 τον είχε αποκτήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 37,5 εκατομμυρίων ευρώ.

“Ο Μπέκαμ έκανε γνωστά τα συναισθήματά του τις προηγούμενες μέρες. Αν ο προπονητής συνεχίσει να τον αφήνει εκτός ομάδας, τότε το πιθανότερο είναι πως θα δεχτούμε οποιαδήποτε καλή προσφορά γι’ αυτόν”, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπέκαμ φέτος έχει αρχίσει μόλις σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ στο “el clasico” με την Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε μόλις για 13 λεπτά.

Υποψήφιοι για την απόκτηση του, πάντως, υπάρχουν και τα πρώτα ονόματα που έχουν γίνει γνωστά είναι αυτό της Νιούκαστλ (λόγω δηλώσεων του προπονητή της, Γκλεν Ρέντερ) και ομάδων των ΗΠΑ, οι οποίες, ως γνωστόν, προσφέρουν αρκετά χρήματα σε “αστέρες” που έχουν φτάσει στο τέλμα τους στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK