Στην τελική ευθεία με το "ΟΚ" Αλαφούζου

Τα οικονομικά δεν είναι ανθηρά, αλλά αυτά που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν. Αυτό ήταν το... ρεζουμέ της σύσκεψης κορυφής, που πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι στον Παναθηναϊκό.

Στην τελική ευθεία με το "ΟΚ" Αλαφούζου
INTIME SPORTS

Παρόντων των Γιάννη Αλαφούζου, Νίκου Νταμπίζα, Γιάννη Αναστασίου, Δημήτρη Σαραβάκου, Γιάννη Σαμαρά και Αγησίλαου Τουμαζάτου, έγινε συζήτηση εφ' όλης της ύλης, λίγο πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία των “πρασίνων” και σταθούν στην αφετηρία των φετινών αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Στο αγωνιστικό σκέλος αποσαφηνίστηκαν οι στόχοι στους οποίους ήδη έχει γίνει προεργασία σε επίπεδο διερευνητικών επαφών και αποφασίστηκε να υπάρξουν άμεσα κινήσεις, ώστε τα περισσότερα νέα πρόσωπα να δώσουν το παρών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Γκνιέβινο της Πολωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι “πράσινοι” είναι κοντά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τα απαραίτητα προσόντα να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής, ενώ υπάρχει μικρή οικονομική διαφορά σε υπόθεση μέσου που ήταν σταντ μπάι, αλλά πέρασε δυναμική στο προσκήνιο. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, με το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων επί ελληνικού εδάφους.

Έγινε επίσης κουβέντα για τα θέματα των τμημάτων υποδομής, με τις εισηγήσεις του Γιάννη Σαμαρά για την περαιτέρω στελέχωσή τους, να γίνονται δεκτές με “λευκή επιταγή” στον προϊστάμενό τους.

Τέλος, υπήρξε ενημέρωση από πλευράς του προέδρου Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και του οικονομικού διευθυντή, Αγησίλαου Τουμαζάτου, περί των έργων στο προπονητικό κέντρο "Γ. Καλαφάτης", αλλά και την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK