Στήριγμά του, τα... παιδιά του

Αθανασιάδης, Κάτσε, Τζανδάρης και Σαλπιγγίδης είναι οι παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές φέτος στον ΠΑΟΚ και όλοι τους προέρχονται από μικρά τμήματα του "Δικεφάλου".

Στήριγμά του, τα... παιδιά του
INTIME SPORTS

Εκτός από το να πετυχαίνει... διάνα μια ομάδα στις μεταγραφές που πραγματοποιεί, σημαντικό είναι να "βγάζει" παίκτες από τα μικρά της τμήματα. Το δεύτερο ο ΠΑΟΚ το έχει καταφέρει (τα τελευταία χρόνια) με αρκετούς ποδοσφαιριστές και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών έχουν πλέον σημαντικό ρόλο στον "Δικέφαλο" παίρνοντας πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Οσον αφορά τον φετινό ΠΑΟΚ οι πρώτοι τέσσερις παίκτες σε συμμετοχές είναι... παιδιά του "Δικεφάλου", με την έννοια πως προέρχονται από τα σπλάχνα των "ασπρόμαυρων".

Συγκεκριμένα οι Αθανασιάδης, Κάτσε, Τζανδάρης και Σαλπιγγίδης συμπληρώνουν την πρώτη τετράδα ποδοσφαιριστών που έχουν παίξει μέχρι στιγμής τα περισσότερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ (σ.σ. δεν υπολογίζεται ο Γλύκος που είναι τερματοφύλακας). Ο "Δικέφαλος" έτσι βασίζεται και στηρίζεται αρκετά σε παίκτες που είχε από πολύ μικρούς ηλικιακά...

Ο Κλάους εντάχθηκε στα τζούνιορ του συλλόγου σε ηλικία 8 ετών και την σεζόν 2006-2007 ήταν ο πρώτος σκόρερ της Κ20 του ΠΑΟΚ ενώ ο Κάτσε εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του "Δικεφάλου" σε ηλικία 12 ετών (το 2005). Ο Τζανδάρης ήταν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ από το το 2009 ενώ ο "Σάλπι" ήταν στο δυναμικό των μικρών τμημάτων του "Δικεφάλου" από τα 16 του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK