ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στήριξη του Μοράτι στον Λεονάρντο: “Τίποτα δεν άλλαξε”

Μία ομάδα είναι μεγάλη και στις χαρές και στις λύπες. Έτσι, ο Μάσιμο Μοράτι εξέφρασε τη στήριξή του στον Λεονάρντο, ο οποίος μετά τις 2-5 της Σάλκε περνά πραγματικά δύσκολες στιγμές.

Στήριξη του Μοράτι στον Λεονάρντο: “Τίποτα δεν άλλαξε”
«
Η εκτίμησή μου για τον Λεονάρντο δεν έχει αλλάξει», ανέφερε ο ηγέτης της
Ίντερ, με τον πιο επίσημο τρόπο, στο σάιτ των πρωταθλητών Ευρώπης. «
Για μένα τίποτα δεν αλλάζει, επειδή γνωρίζω πόσο σκληρό μπορεί να γίνει το ποδόσφαιρο, γι’ αυτό και πρέπει να συνεχίζεις χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου. Δεν μου αρέσει η απογοήτευση. Θα συνεχίσουμε όπως είμαστε, και θα δούμε τι θα γίνει, έχουμε κερδίσει πολλά παίζοντας με αυτόν τον τρόπο και θα κερδίζουμε περισσότερα», πρόσθεσε ο Μοράτι, ο οποίος αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο σημαντικός είναι για την Ίντερ.



Ο ιδιοκτήτης των “νερατζούρι” προχώρησε και λίγο παραπέρα, αφήνοντας αιχμές για τον
Ράφα Μπενίτεθ: «
Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η κούραση των παικτών. Πάλευαν για να τα καταφέρουν και για την κούραση δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις, αλλά μπορείς να φανταστείς πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί.

Η έκταση της ήττας μ,ε αιφνιδίασε, αλλά μπορούσαμε να δούμε πόσο κουρασμένοι ήταν το Σάββατο, δεν μπορείς να επανέλθεις μέσα σε λίγες μέρες. Στο ποδόσφαιρο πάντα πρέπει να ξεκινάς από την αρχή, ακόμη και σε περιπτώσεις χειρότερες από αυτές. Σε δύο παιχνίδια υποτίθεται πως έπρεπε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα, και δεν τα καταφέραμε, αν και ακόμη δεν έχει τελειώσει. Δεν έχει αλλάξει η αίσθηση για την ομάδα ή τον προπονητή

».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK