Στηρίζει Γεωργιάδη ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης με γραπτή δήλωσή του στο επίσημο site του ΠΑΟΚ πήρε θέση για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και έβαλε τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Ζόρντι Κρόιφ να ταυτίζεται με το μέλλον της ομάδας.

Στηρίζει Γεωργιάδη ο Σαββίδης
INTIME SPORTS

Ο ομογενής επιχειρηματίας δίνει απλόχερη στήριξη στον Γιώργο Γεωργιάδη και μάλιστα τόνισε ότι θα έχει καθοριστικό ρόλο και στο νέο πλάνο της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση:

"Σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την ομάδα, αναθέσαμε στον Γιώργο Γεωργιάδη το δύσκολο φορτίο της επίτευξης των στόχων μας. Ο ίδιος υπήρξε εξαρχής ένας από τους στενότερους συνεργάτες μου και του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη για τις γνώσεις και την εντιμότητά του. Θα έχει την πλήρη υποστήριξη από εμένα και τους συνεργάτες μου στον ΠΑΟΚ γιατί το αξίζει, για την αφοσίωση και την πίστη του στον ΠΑΟΚ και για το ότι δεν αρνήθηκε ποτέ να αναλάβει στα δύσκολα. Είναι δε βέβαιο ότι ο ίδιος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της ομάδας, το οποίο σχεδιάζεται ήδη

Σ΄αυτό το πλάνο δεν έχουμε συμπεριλάβει το όνομα του Ζόρντι Κρόιφ, όπως κακώς αναπαράγεται, όσο κι αν σεβόμαστε το όνομα και τις ικανότητές του. Δεν προσεγγίζουμε ποτέ ανθρώπους που ανήκουν σε άλλους συλλόγους, δεν έχουμε μιλήσει και δεν θα μιλήσουμε στο μέλλον.

Τέλος, είμαι βέβαιος ότι ο Γιώργος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν τις ικανότητες να μας ξανακάνουν περήφανους!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK