Στηρίζει Μπάουμαν ο Σάαφ

Στηρίζει Μπάουμαν ο Σάαφ
Στο πλευρό του αρχηγού της Βέρντερ Βρέμης, Φρανκ Μπάουμαν, στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Τόμας Σάαφ, μετά την άτυχη στιγμή του 30χρονου μεσοαμυντικού, ο οποίος με το αυτογκόλ που πέτυχε στην αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της ήττα στην Μπουντεσλίγκα.

« Πρέπει να προσπαθήσω πολύ για να συγκρατήσω τον εαυτό μου, μετά από όλα όσα διαβάζω στον τύπο. Ο Μπάουμαν μπορεί να παίξει καλύτερα αλλά ο κριτική που δέχεται δεν είναι σωστή. Ο τρόπος παιχνιδιού του δεν είναι εντυπωσιακός αλλά σίγουρα κάνει μια πολύτιμη δουλειά για την ομάδα. Οι επιθέσεις μας στηρίζονται κατά πολύ στη δική του προσπάθεια και νομίζω ότι έχει υποτιμηθεί η αξία του », τόνισε χαρακτηριστικά ο Τόμας Σάαφ.

Το απρόσμενο αυτογκόλ του Μπάουμαν έφερε την ομάδα του στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όμως, ο νεαρός τεχνικός δείχνει να παραμένει αισιόδοξος ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων με Μπάγερν Λεβερκούζεν για την Μπουντεσλίγκα (εντός έδρας) και Παναθηναϊκό για το Τσάμπιονς Λιγκ (εκτός έδρας). « Ξαφνικά όλα παρουσιάζονται αρνητικά από κάποιους, αλλά ακόμα έχουμε τους πρώτους σκόρερ στο πρωτάθλημα, είμαστε κοντά στην πρωτοπόρο και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα », ξεκαθάρισε ο Τόμας Σάαφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK