ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 16/11 η κλήρωση του 5ου γύρου

Την Πέμπτη 16/11/2006 και ώρα 13.00, στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Ελληνικό, θα διενεργηθεί η κλήρωση για την 5η φάση (16 ομάδες) του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2006-2007. Η κλήρωση για την προημιτελική και ημιτελική φάση της διοργάνωσης, θα διενεργηθεί σε άλλη ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί μελλοντικά.

default image

Την Πέμπτη 16/11/2006 και ώρα 13.00, στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Ελληνικό, θα
διενεργηθεί η κλήρωση για την 5η φάση (16 ομάδες) του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2006-2007. Η κλήρωση για την προημιτελική και ημιτελική φάση της διοργάνωσης, θα διενεργηθεί σε
άλλη ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί μελλοντικά.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση έχουν εξασφαλίσει οι: ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Κέρκυρα, Εργοτέλης, Λάρισα, Ξάνθη, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ιωνικός, Ηλυσιακός, Πανιώνιος, Καλαμαριά, Χαϊδάρι, ενώ από τη φάση των “32” εκκρεμούν οι αναμετρήσεις Νίκη Βόλου-Άρης και Γιάννινα-Αιγάλεω.

*** Υπενθυμίζεται ότι βάσει της προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδος στην 5η φάση οι αγώνες είναι μονοί και διεξάγονται στην έδρα της ομάδας που θα βγει, σε κάθε ζευγάρι, πρώτη από την κληρωτίδα. Σε περίπτωση ισοπαλίας στον αγώνα αυτόν, τότε θα διεξάγεται νέος αγώνας στην έδρα της ομάδας που ήταν φιλοξενούμενη στον πρώτο. Εάν και ο δεύτερος αγώνας λήξει ισόπαλος στην κανονική του διάρκεια, τότε οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα παίζουν ημίωρη παράταση. Εφόσον το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο μετά τη λήξη και της παράτασης θα ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι. Τα εκτός έδρας γκολ δεν υπολογίζονται ως «διπλά», όπως ισχύει στους διπλούς αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ