Στις 17 Ιουνίου ξανά για το γήπεδο στη Βουλή

Το Κοινοβούλιο θα λειτουργήσει στις 17 Ιουνίου και από τα πρώτα νομοσχέδια που θα ασχοληθεί είναι αυτό του ΥΠΕΚΑ, "Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Αττικής, και Θεσσαλονίκης", που περιλαμβάνει και το γήπεδο της ΑΕΚ.

Στις 17 Ιουνίου ξανά για το γήπεδο στη Βουλή

Ανακοινώθηκε η σύνθεση των θερινών τμημάτων της Βουλής που θα επιτελέσουν το νομοθετικό έργο μέχρι την νέα Σύνοδο της Ολομέλειας τον Οκτώβρη.

Στο Α' θερινό τμήμα συμμετέχουν 42 βουλευτές από την Ν.Δ. κι 9 από το ΠΑΣΟΚ, καθώς και 24 από τον ΣΥΡΙΖΑ, 4 από τους ΑΝ.ΕΛ., 5 από την Χ.Α., 5 από την ΔΗΜ.ΑΡ., 4 από το ΚΚΕ, 5 από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές και δύο ανεξάρτητοι βουλευτές. Η έναρξη των εργασιών θα γίνει την Τρίτη με κοινοβουλευτικό έλεγχο (συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων), ενώ την Τετάρτη εισάγεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την Κύρωση της Διεθνούς Σύμβασης για την προστασία όλων των προσώπων από αναγκαστική εξαφάνιση και προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας.

Από την Ν.Δ. στο Α' θερινό τμήμα (17/6 ως 10/7) θα συμμετάσχουν οι Σ. Αναστασιάδης, Λ. Αυγενάκης, Απ. Βεσυρόπουλος, Ηλ. Βλαχογιάννης, Γ. Βλάχος, Κ. Γκιουλέκας, Θ. Δαβάκης, Χρ. Δήμας, Στ. Καλαφάτης, Στ. Καλογιάννης, Θ. Καράογλου, Γ. Κεφαλογιάννης, Κ. Κόλλιας, Μ. Κόνσολας, Κ. Κοντογεώργος, Γ. Κοντογιάννης, Αλ. Κοντός, Δ. Κυριαζίδης, Χρ. Λαζαρίδης, Ελ. Μακρή-Θεοδώρου, Άν. Μάνη-Παπαδημητρίου, Κ. Μαρκόπουλος, Γ. Μιχελάκης, Β. Μπασιάκος, Τ. Νεράντζης, Ν. Παναγιωτόπουλος, Π. Παναγιωτόπουλος, Γ. Πασχαλίδης, Φ. Πατριανάκου, Πρ. Παυλόπουλος, Φ. Πιπιλή, Ελ. Ράπτη, Μ. Σαλμάς, Θ. Σολδάτος, Μ. Ταμήλος, Κ. Τζαβάρας, Δ. Τζαμτζής, Λ. Τσαβδαρίδης, Κ. Τσιάρας, Β. Υψηλάντης, Μ. Χαρακόπουλος κι Αν. Ψυχάρης.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν οι Ειρ. Αγαθοπούλου, Λ. Αμμανατίδου, Γ. Βαρεμένος, Δ. Γάκης, Β. Διαμαντόπουλος, Γ. Δραγασάκης, Αφρ. Θεοπεφτάτου, Αγ. Καλογερή, Αϊχ. Καραγιουσούφ, Χρ. Καραγιαννίδης, Ζ. Κωνσταντοπούλου, Π. Λαφαζάνης, Αλ. Μεϊκόπουλος, Γ. Μιχελογιαννάκης, Κ. Μπάρκας, Αν. Ξανθός, Ευ. Ουζουνίδου, Θ. Πατράκος, Γ. Σταθάς, Αφρ. Σταμπουλή, Μ. Τριανταφύλλου, Ευ. Τσακαλώτος, Θ. Φωτίου και Δ. Χαραλαμπίδου.

Από το ΠΑΣΟΚ συμμετέχουν οι Μ. Κασσής, Γ. Κουτσούκος, Δ. Κρεμαστινός, Θ. Μωραΐτης, Π. Ρήγας, Δ. Σαλτούρος, Φ. Σαχινίδης, Κ. Τριαντάφυλλος κι Αχμ. Χατζηοσμάν. Από τους ΑΝ.ΕΛ. συμμετέχουν οι Ρ. Μακρή, Π. Μελάς, Μ. Ουζουνίδης και Μ. Χρυσοβελώνη.

Από την Χρυσή Αυγή ο Π. Ζησιμόπουλος, ο Ηλ. Κασιδιάρης, ο Ν. Μίχος κι οι προφυλακισμένοι Γ. Γερμενής και Χρ. Παππάς. Από την ΔΗΜ.ΑΡ. συμμετέχουν οι Μ. Γιαννακάκη, Κ. Μάρκου, Γ. Πανούσης, Ν. Φούντα και Θ. Ψύρρας. Από το ΚΚΕ συμμετέχουν οι Λ. Κανέλλη, Θ. Κωνσταντινίδης, Θ. Παφίλης και Σπ. Χαλβατζής.

Τέλος, από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές συμμετέχουν οι Π. Μουτσινάς, Μ. Μπόλαρης, Ν. Νικολόπουλος, Θ. Παραστατίδης και Θ. Τζάκρη, ενώ συμμετέχουν επίσης οι ανεξάρτητοι βουλευτές Ν. Κακλαμάνης και Χ. Αλεξόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK