Στις 18/11 η κλήρωση της πέμπτης φάσης

Την Παρασκευή 18/11 και ώρα 10:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της πέμπτης της έκτης (προημιτελικά) και της έβδομης (ημιτελικά) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα φέρει αντιμέτωπες τις 16 ομάδες που προκρίθηκαν ύστερα και από το πέρας της τελευταίας μέρας ων "32".

Στις 18/11 η κλήρωση της πέμπτης φάσης
Την Παρασκευή 18/11 και ώρα 10:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της πέμπτης της έκτης ( προημιτελικά) και της έβδομης ( ημιτελικά) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα φέρει αντιμέτωπες τις 16 ομάδες που προκρίθηκαν ύστερα και από το πέρας της τελευταίας μέρας ων "32".

Συγκεκριμένα, οι σύλλογοι της Α’, της Β’ και της Γ’ Εθνικής που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι: Πανιώνιος, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου, Ιωνικός, ΑΕΚ, Ξάνθη, Αγροτικός Αστέρας, Λάρισα, Εθνικός, Απόλλων Καλαμαριάς, Ακράτητος, Εργοτέλης, Εθνικός Αστέρας, Παναχαϊκή, Ολυμπιακός, Θρασύβουλος.

Αξια λόγου είναι η διαφοροποίηση της διαδικασίαςπρόκρισης στον έκτο γύρο σε σχέση με τα όσα συνέβησαν μέχρι τώρα. Οι αγώνες είναι μεν νοκ άουτ, ωστόσο εάν ένα παιχνίδι έρθει ισόπαλο στη διάρκεια του ενενηνταλέπτου, τότε δεν υπάρχει παράταση, αλλά ορίζεται επαναληπτικός. Εφόσον η ισοπαλία εμφανιστεί εκ νέου, τότε οι δύο ομάδες οδηγούνται σε παράταση και πέναλτι. Σημειώνεται ότι τα εκτός έδρας τέρματα δεν λαμβάνονται υπόψη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK