Στις 28 Ιουνίου η "πρώτη"

Αυλαία στις 19 Μαΐου και "πρώτη" στις 28 Ιουνίου προβλέπει το πλάνο για τη νέα σεζόν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Διαβάστε πότε θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στις 28 Ιουνίου η "πρώτη"

Οι "πράσινοι", οι οποίοι ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις της εφετινής περιόδου στις 17 Μαΐου, θα κάνουν ακόμα μια προπόνηση την Δευτέρα 19 Μαΐου και μία ημέρα αργότερα θα είναι ελεύθεροι να ξεκινήσουν τις διακοπές τους.

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις και το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο θα γίνει το Σάββατο 28 Ιουνίου με τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού να περνούν τις πρώτες δυο μέρες από εργομετρικά τεστ και από Δευτέρα 30 Ιουνίου να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Παράλληλα οι "πράσινοι" οριστικοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους το οποίο αναμένεται να γίνει στην Πολωνία και το αθλητικό κέντρο του "Gniewino", εκεί δηλαδή που προετοιμάστηκε η εθνική Ισπανίας πριν από το Euro 2012 σε Πολωνία και Ουκρανία.

Το βασικό στάδιο θα γίνει από τις 3 έως τις 13 Ιουλίου κάτι που αναμένεται να φιξαριστεί 100% τις αμέσως επόμενες μέρες και εν συνεχεία θα κλείσουν και τα φιλικά προετοιμασίας τα οποία όμως θα κριθούν και ανάλογα με το που θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία του στην Ευρώπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK