Στίβεν Τζέραρντ: Η Championship σε καλεί

Ήρθε η ώρα ο Στίβεν Τζέραρντ να κάνει ένα βήμα πίσω στην προπονητική του καριέρα. Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Λίβερπουλ φλερτάρει με την Γουίγκαν.

Aston Villa's head coach Steven Gerrard, right, reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Στίβεν Τζέραρντ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Στίβεν Τζέραρντ άρχισε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της αγαπημένης του Λίβερπουλ. Μετέπειτα ανέβηκε επίπεδο και από το 2018 έως το 2021 καθοδήγησε με επιτυχία τους Ρέιντζερς. Φεύγοντας από το σκωτσέζικο πρωτάθλημα έκανε το βήμα στην Premier League.

Από τον Νοέμβριο του 2021 μέχρι τον Οκτώβριο του 2022 ανέλαβε το μάνατζμεντ της Άστον Βίλα. Εκεί, τη δεύτερη χρονιά τα πράγματα στράβωσαν για τα καλά και κοντά ένα μήνα τώρα ο Τζέραρντ είναι άνεργος.

Ωστόσο, φαίνεται πως σύντομα θα έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αλλά κάνοντας βήμα πίσω. Η Γουίγκαν που αγωνίζεται στην Championship και είναι 22η στην βαθμολογία ψάχνει για προπονητή και φέρεται να τα δίνει όλα για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Τη θέλει Ινδός με 90 δισεκατομμύρια περιουσία

Ατρόμητος: Πρώην παίκτης των Περιστεριωτών έκανε το fair play της χρονιάς στην Ρουμανία

Ρεάλ: Ο Μόντριτς έχασε την ευκαιρία της χρονιάς και ο Αντσελότι του είπε την ατάκα του αιώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK