Στο +3 η Λίβερπουλ, πρωταθλήτρια χειμώνα η Αλκμααρ (vids)

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερσιπ θα βρει τη Λίβερπουλ το 2009. Οι "κόκκινοι" του Ράφα Μπενίτεθ συνέτριψαν 5-1 εκτός έδρας τη Νιούκαστλ με πρωταγωνιστή τον Τζέραρντ. Λίγο αργότερα η Φούλαμ τους έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο, αφού στο φινάλε ισοφάρισε την Τσέλσι (2-2) και έδωσε στη Λίβερπουλ "αέρα" τριών βαθμών από τους "μπλε". Στην Ολλανδία, η Άλκμααρ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα.

Στο +3 η Λίβερπουλ, πρωταθλήτρια χειμώνα η Αλκμααρ (vids)

Αναλυτικά

Στην Premieship, η μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Λίβερπουλ για να επιστρέψει στο θρόνο του αγγλικού ποδοσφαίρου συνεχίστηκε με εντυπωσιακό τρόπο. Οι "κόκκινοι" του Ράφα Μπενίτεθ πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και με δύο γκολ του Τζέραρντ πέρασε με 5-1 από την έδρα της Νιούκαστλ.Μεγάλο παιχνίδι στο Λονδίνο, μετην Τσέλσι να μένει για δεύτερο εκτός έδρας χωρίς νίκη. Ο Ντέμπσεϊτιμώρησε τους "μπλε" και τους ανάγκασε στοεκτός έδρας 2-2 με τη Φούλαμ.Ο Γκαλάς έσωσε την Άρσεναλ κόντρα στην Πόρτσμουθ, συνεχίζει την προέλασητης η Έβερτον. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Δευτέρα στο "Ολντ Τράφορντ"τη Μίντλεσμπρο.

Στην Eredivisie η 17η αγωνιστική ήταν το φινάλε του πρώτου γύρου. Στην κορυφή της βαθμολογίας συνεχίζει να βρίσκεται η Άλκμααρ, η οποία δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε με 1-0 της Ναϊμέγκεν. Νωρίτερα, ο Άγιαξ την είχε φθάσει επικρατώντας με χατ-τρικ του Τσβίτανιτς της Ντεν Χάαγκ.Συνεχίζει να απογοητεύει η Αϊντχόφεν.

Στο Παγκύπριο πρωτάθλημα τέλος, η Ομόνοια θα δοκιμαστεί στην έδρα της Αλκής (τη Δευτέρα) και αν επικρατήσει θα καταφέρει να διατηρηθεί στην κορυφή. Την Κυριακή η Ανόρθωση κατάφερε να την ξεπεράσει, μετά από ένα εύκολο 2-0 επί της Δόξας Κατωκοπιάς. Εύκολο απόγευμα είχε και ο ΑΠΟΕΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK