Στο Αφρικανικό Κύπελλο ο Κουλιμπαλί

Τις υπηρεσίες του Ουσμάν Κουλιμπαλί θα στερηθεί ο Πλατανιάς τον πρώτο μήνα του 2015, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Μάλι για το Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών.

Στο Αφρικανικό Κύπελλο ο Κουλιμπαλί

Στην 23άδα της εθνικής ομάδας του Μάλι που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ισημερινής Γουινέας συμπεριλαμβάνεται ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, γεγονός που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Πλατανιά για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Η εθνική Μάλι θα αρχίσει την προετοιμασία της στην Γκαμπόν από τις 6 Ιανουαρίου και θα την ολοκληρώσει στις 14 του μηνός, ενώ η διοργάνωση θα διαρκέσει από τις 17 Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου.

Εν αντιθέσει με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο Μπερνάρ Ιτούα δεν βρίσκεται στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού του Κονγκό και επομένως θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου για τις επικείμενες υποχρεώσεις της κρητικής ομάδας.

Συνεπώς, ο Πλατανιάς δεν θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ, όπως σχεδίαζε σε περίπτωση που ο 26χρονος άσος ενσωματωνόταν στην εθνική του ομάδα ενόψει του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK