Στο χειρουργείο ο Μυστακίδης, φόβοι για χιαστό

Στο χειρουργείο θα βρεθεί άμεσα ο Γιάννης Μυστακίδης μετά την ρήξη μηνίσκου που υπέστη στο αριστερό του πόδι. Διαβάστε πόσο καιρό να μείνει εκτός ο Έλληνας άσος και ποια η ανησυχία τον ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Mistakidis EUROKINISSI SPORTS

Ο τραυματισμός του Γιάννης Μυστακίδη κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Λάρισα δεν ενέπνεε ανησυχία, όμως οι εξετάσεις έδειξαν το αντίθετο. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου δίκην λαβής κάδου στο αριστερό του γόνατο και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου σήμερα (3/4) στις 8:30 το βράδυ.

Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν φόβοι πως έχει πειραχτεί ο πρόσθιος χιαστός, κάτι που θα φανεί μέσα από την εγχείρηση. Το καλύτερο σενάριο θέλει τον Μυστακίδη να μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες, ενώ το διάστημα θα μεγαλώσει σε περίπτωση που εμφανιστεί πρόβλημα και στον χιαστό.

Θυμίζουμε πως ο δικέφαλος του βορρά έχει εκτός και τον Πρίγιοβιτς, γεγονός που πονοκεφαλιάζει τον Βλάνταν Ίβιτς ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν για το κύπελλο και το πρωτάθλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK