Στο δικαστήριο οι πέντε οπαδοί που κατηγορούνται για ρατσισμό

Οι πέντε οπαδοί της Τσέλσι που κατηγορούνται για ρατσιστική επίθεση πριν το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάστηκαν την Τετάρτη στο δικαστήριο και όπως έγινε γνωστό, κινδυνεύουν μέχρι και με 10 χρόνια απουσίας από τα γήπεδα.

Στο δικαστήριο οι πέντε οπαδοί που κατηγορούνται για ρατσισμό

Τζόσουα Πάρσονς, Ρίτσαρντ Μπάρκλι, Τζόρνταν Μάντεϊ, Ντιν Κάλις. Γουίλιαμ Σίμπσον. Αυτά είναι τα ονόματα των πέντε οπαδών της Τσέλσι που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά ενώπιον της δικαιοσύνης για την πολύκροτη υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης εις βάρος ενός μαύρου άνδρα στο Μετρό του Παρισιού, πριν από το πρώτο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι για τους "16" του Champions League.

Κατά την πρώτη παρουσία τους μπροστά στους δικαστές, επιβεβαίωσαν τα ονόματά τους, τις διευθύνσεις των κατοικιών τους και τις ημερομηνίες γέννησής τους, ενώ αφού ακούστηκαν οι κατηγορίες που τους βαραίνουν όλοι δήλωσαν αθώοι μέσω των δικηγόρων που τους εκπροσωπούν.

Η πρόταση της αστυνομίας είναι να τους επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα η οποία να φτάνει ακόμα και τα 10 χρόνια, ενώ σύμφωνα με τους δικαστές θα πρέπει να γίνουν δύο τουλάχιστον ακροάσεις με παρουσίες αρκετών μαρτύρων προκειμένου να βγει η τελική ετυμηγορία.

Διαβάστε ακόμη:

Οπαδοί της Τσέλσι πέταξαν μαύρο επιβάτη έξω από το μετρό (VIDEO)

Οι ρατσιστές της Premier League

Αποζημιώνει το θύμα ρατσισμού η Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK