Στο επίκεντρο της προσοχής ο Ντιόγκο

Ο Ντιόγκο πήγε στου Ρέντη και τα χαμόγελα που σχηματίσθηκαν ήταν πολλά, από την στιγμή που η αποθεραπεία του παίκτη είναι σε τέτοιο βαθμό ώστε να υπάρχει αισιοδοξία που να αγγίζει τα όρια της σιγουριάς για τη συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου, με τον Αστέρα, στην Τρίπολη.

Στο επίκεντρο της προσοχής ο Ντιόγκο
Την ίδια ώρα τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να ασχολούνται με τον επιθετικό του Ολυμπιακού και τις φήμες που έχουν ακουστεί για κλήση του στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

" Έχω ακούσει κάποια πράγματα αλλά ακόμα είναι φήμες", τόνισε ο Ντιόγκο σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις που έδωσε στο διάστημα που ήταν στο Σάο Πάολο για τις μέρες των Χριστουγέννων. " Εγώ είμαι στον Ολυμπιακό και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Το αν θα έρθει τώραή στο μέλλον πρόσκληση στην εθνική ομάδα είναι κάτι που δεν το ξέρω. Ακόμα και αν δεν γίνει κάτι άμεσα, εγώ θα περιμένω και θα δουλεύω", συνέχισε...

Οι Βραζιλιάνοι ήθελαν να μάθουν τα πάντα για τον Ντιόγκο. Ακόμα και για την συνεργασία του με παίκτες του Ολυμπιακού ρωτούσαν τον τεχνίτη επιθετικό, όπως για τον Λέτο. Ο Βραζιλιάνος έπλεξε το εγκώμιο του Αργεντινού και χαρακτηριστικά είπε: " Με βοηθά πολύ, είναι πολύ καλός παίκτης και η συνεργασία μας είναι άψογη".

Με διπλή προπόνηση συνεχίσθηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Ολυμπιακού, στις οποίες έλαβαν μέρος και οι ξένοι που είχαν πάει στις πατρίδες τους για τις μέρες των Χριστουγέννων και είχαν μια μέρα παραπάνω άδεια.

Οι Ντιόγκο και Ντούντου πήραν μέρος και στις δύο προπονήσεις καθώς είχαν επιστρέψει από το βράδυ της Κυριακής, ενώ οι Μπελούτσι και Λέτο μόνο στην απογευματινή.

Στο "ιατρικό δελτίο" εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ονόματα. Ο Ζεβλάκοφ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα παρέμεινε σπίτι του, αφού η ίωση τον ταλαιπωρεί. Έως το Σάββατο ο Πολωνός θα είναι έτοιμος. Αντίθετα δεν υπολογίζονται οι Μήτρογλου, Λεονάρντο, ενώ με συμπτώματα ίωσης πήγε στου Ρέντη ο Σίσιτς, στον οποίο χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και πήγε σπίτι του. Στου Ρέντη ήταν ο Στολτίδης που την Πέμπτη θα βγάλει τις πατερίτσες και θα μπει σε νέο στάδιο αποθεραπείας.

Για τα μεταγραφικά, στην πειραϊκή ομάδα έκαναν το εξής σχόλιο: " Δεν υπάρχει τίποτα", που δεν σημαίνει και απαραίτητα ότι δεν γίνονται κάποιες κινήσεις. Η αλήθεια είναι ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν φαίνεται ιδιαίτερα "ζεστός" με μεταγραφές, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Εξελίξεις θα έχουμε στις αρχές της άλλης εβδομάδας, όταν θα επιστρέψει από το εξωτερικό ο Σωκράτης Κόκκαλης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK