Στο γήπεδο που οι οπαδοί πρέπει να πάνε πρώτα με κουβάδες και σκούπες, μετά με κασκόλ

Ελλείψει προσωπικού η Μπέρι έφτασε στο σημείο να ψάχνει εθελοντές - καθαριστές προκειμένου το 'Γκιγκ Λέιν' να είναι έτοιμο για την επικείμενη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Εφόσον έρθει το Σάββατο.

Δύο από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στην Μπέρι
Δύο από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στην Μπέρι BURYFC.CO.UK

Υποτίθεται πως στις 31 Αυγούστου η Μπέρι θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στη League One - γ' κατηγορία της Αγγλίας. Αντίπαλός της η -αήττητη σε τέσσερις αγωνιστικές- Ντονκάστερ.

Αν μέχρι τότε, δεν έχει καταστραφεί οικονομικά. Διότι το απόγευμα της Τρίτης λήγει, τελεσίδικα πια, η προθεσμία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την εξεύρεση λύσης στο οξύ οικονομικό πρόβλημα που δεν έχει τακτοποιηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, όταν άρχισε η στάση πληρωμών, και απειλεί με αφανισμό ένα κλαμπ ηλικίας 134 ετών. Ένα κλαμπ με τουλάχιστον 1000 γκολ σε 4 διαφορετικές κατηγορίες.

Αυτή τη στιγμή ο νυν ιδιοκτήτης Στιβ Ντέιλ, υποστηρίζοντας πως τα χρέη που ανέλαβε τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν περισσότερα απ' όσα του παρουσιάστηκαν στα επίσημα έγγραφα με αποτέλεσμα να ξοδέψει ως τώρα πάνω από ένα 1 εκατομμύριο λίρες, ψάχνει να βρει την πιο συμφέρουσα γι' αυτόν λύση. Έχει ήδη απορρίψει μια πρόταση εξαγοράς περιμένοντας κάτι ανώτερο, αλλά πιέζεται ασφυκτικά από το χρόνο, τον κόσμο και τους τοπικούς φορείς του ευρύτερου Μάντσεστερ προκειμένου να ενδώσει μήπως και αποφευχθεί ο εξοστρακισμός από τις εθνικές κατηγορίες.

Ήδη το -12 στο βαθμολογικό πίνακα 'βαραίνει' την Μπέρι, η οποία τούτη ώρα στο ρόστερ της έχει δηλωμένους μόλις 8 ποδοσφαιριστές: έναν τερματοφύλακα, τρεις αμυντικούς, δύο μέσους και δύο επιθετικούς.

Ούτε προσωπικό να φροντίσει το ιστορικό 'Γκιγκ Λέιν' υπάρχει πλέον με συνέπεια ν' αναζητούνται -επισήμως μάλιστα- εθελοντές για να προετοιμάσουν τους χώρους του. "Μπορείς να βοηθήσεις;", αναρωτήθηκαν οι υπογράφοντες την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος.Ανταπαντώντας ακολούθως πως "αν ναι, ενημέρωσε. Οπλίσου με κουβάδες και όποιο άλλο υλικό καθαρισμού είναι δυνατόν. Η αποστολή της Τρίτης είναι να καθαρίσουμε όλα τα καθίσματα, οπότε όσοι περισσότεροι βοηθήσουν τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσουμε προκειμένου να μεταφερθούμε στα υπόλοιπα τμήματα του σταδίου".

Υπ' όψιν το 'Γκιγκ Λέιν' φιλοξενεί μέχρι 11.640 θεατές. Πόσοι θα χρειαστούν για τη φασίνα;

Ποιος θα κατακτήσει τη φετινή Super League 1; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK