Στο Ισραήλ ο Αγγελίδης, πικραμένος ο Σαββίδης

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη, όπως είχαμε τονίσει τις προηγούμενες μέρες, δρομολογεί ορισμένες εξελίξεις σε ζητήματα που εδώ και καιρό παραμένουν ανοικτά.

Στο Ισραήλ ο Αγγελίδης, πικραμένος ο Σαββίδης

Ο ομογενής επιχειρηματίας συναντήθηκε για με τον Ιάκωβο Αγγελίδη το βράδυ της Τετάρτης (18/3) έτσι ώστε να ληφθούν ορισμένες αποφάσεις και να χαραχτεί η στρατηγική των επόμενων κινήσεων στην ομάδα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ, βρίσκεται ήδη στο Ισραήλ για προσωπικούς λόγους και αναμένεται να επιστρέψει το Σάββατο (21/3).

Τετ α τετ με Βρύζα

Ένα άλλο θέμα που πρέπει να λυθεί είναι αυτό της παραμονής ή μη του Ζήση Βρύζα στην ομάδα από οποιοδήποτε πόστο. Ο Ιβάν Σαββίδης, που δεν βρίσκεται πλέον στην Θεσσαλονίκη, είχε μία πολύ σύντομη συνομιλία με τον Βρύζα, χωρίς οι δύο τους να μπουν σε λεπτομέρειες αναφορικά με όσα έχουν συμβεί τελευταία, κυρίως λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του Σαββίδη.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, αν και δεν το συζήτησε με τους συνεργάτες του στην ομάδα, ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος με την εικόνα της Τούμπας στο ματς με τον Εργοτέλη.

Άλλωστε, είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ πως έβλεπε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση σα μία ευκαιρία για... επανεκκίνηση, ύστερα και από την αλλαγή προπονητή. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενε.

"Μπράβο για την προσπάθεια"

Τέλος, είχαμε και μία ομιλία του Γιώργου Γεωργιάδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ, στην οποία ο Έλληνας τεχνικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν δέχθηκε εύκολα γκολ, όπως... συνηθίζει το τελευταίο διάστημα, αλλά και στον τομέα του άγχους που φάνηκε στο ματς με τον Εργοτέλη να επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές του:

"Αν κρατάμε την οργάνωση και τη συγκέντρωσή μας ώστε να μη δεχόμαστε αστεία γκολ, έχουμε και τις φάσεις και την ποιότητα να πετύχουμε εμείς και να κερδίζουμε. Τα ματς όπως το χθεσινό απλοποιούνται όταν προηγείσαι κι αν είχαμε βάλει νωρίς τα γκολ, όπως είχαμε την ευκαιρία, θα είχαμε ευκολότερο έργο. Αν όμως χάναμε κάτω από το άγχος τη συγκέντρωσή μας θα δεχόμασταν περισσότερες αντεπιθέσεις. Μπράβο για την προσπάθεια", είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK