ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Καυτανζόγλειο το Αγροτικός Αστέρας-ΑΕΚ

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 14:00, θα διεξαχθεί ο αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γ' Εθνικής ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και την ΑΕΚ.

Στο Καυτανζόγλειο το Αγροτικός Αστέρας-ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα έχουν την άνεση να φιλοξενηθούν σε ένα μεγάλο γήπεδο για το παιχνίδι της β’ φάσης (προημιτελικά) του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα και όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, το παιχνίδι της Ένωσης με τον Αγροτικό Αστέρα (29/12, 14:00) θα διεξαχθεί τελικά στο Καυταντζόγλειο.

Η επιλογή του Καυταντζογλείου αποτελούσε ουσιαστικά και επιθυμία της ομάδας του Ευόσμου, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να τυπώσει μεγάλο αριθμό εισιτηρίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής (όλα τα παιχνίδια είναι μονά):

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου:

14:00: Αγροτικός Αστέρας-ΑΕΚ (Καυτανζόγλειο Στάδιο)

14:15: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Πανελευσινιακός (Δημ. Στ. Νεοκαισάρειας)

14:15: Διγενής Λακκώματος-Ατρόμητος Αχαΐας (Δημ. Στ. Λακκώματος)

17:30: Κοζάνη ΦΣ-Λάρισα (ΔΑΚ Κοζάνης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK